16. 11. 2013

How I Met Your Dad: CBS objednala pilot!

How I Met Your Dad: CBS objednala pilot!

Pamatujete si na pár týdnů starou zprávu o tom, že stanice CBS plánuje navázat spin-offem na svou úspěšnou komedii How I Met Your Mother (Jak jsem poznal vaši matku)? Tento projekt je po včerejšku mnohem reálnější.

CBS oznámila, že projektu objednává pilot. Ten si na starosti vezmou tvůrci Matky, Carter Bays a Craig Thomas společně s Emily Spivey (Up All Night).

Nový seriál převezme ducha svého předchůdce, bude příběh vyprávět z ženského úhlu pohledu. Půjde však o zcela nový příběh s novými postavami a novým hlasem vypravěče. Prozatím je v plánu pilot natočit jako nezávislou epizodu, ne jako jeden z výplňových dílů poslední série Matky.

HIMYM, který byl kdysi jednou z CBS komedií v ohrožení, se postupem času stal nedílnou součástí komediálního bloku zmíněné stanice.

HIMYD je prozatím třetí komediální pilotovou objednávkou stanice. Přidává se tak k The McCarthys a částečně autobiografické komedii od Jima Gaffigana. Oba projekty jsou předělávány již z minulého roku.


HIMYD už vypadá opravdu reálně. Myslíte si, že se seriál opravdu v příští sezóně objeví? A jaký podle vás bude mít úspěch? Koukali byste i vy?

(Zdroj: Tisková zpráva CBS)

Líbil se ti článek? Máš rád seriály a bavilo by tě o nich psát podobné novinky? Do našeho týmu článkařů hledáme nové posily. Pokud umíš anglicky a máš zájem o kredity navíc, napiš na ragelly@serialzone.cz nebo na SerialZone zprávu uživatelce ragelly, pošleme ti podrobnější informace.

Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře19zobraz všech 19 příspěvků
Exredaktorka

Exredaktorka

himyd už prakticky natočili. jmenovalo se to 100 questions a pro mě to bylo lepší než himym. oni to ale...
před 10 roky
Falka

Falka

Po posledních pěti naprosto příšernejch sezónách s úplně otřesným zakončením už nic podobnýho vidět...
před 10 roky
Drunk_Queen

Drunk_Queen

No, tak teď nevím. Podle mě na to asi ani nemá cenu koukat. Jak to celé dopadne se dozvíme už v pilotu....
před 10 roky
Další články k tématu