Já už jsem to zkoukla celý a musím říct, že mě to bavilo...nějaký scény mi přišly docela zbytečný, občas tam byly scény, u kterých jsem si myslela, že budou víc rozvinuty a pak nic z toho a člověk si říkal, tak proč to tam bylo? Ale líbilo se mi to, překvapila mě Willa, kterou jsem znala jen ze Screamu a sem mi moc neseděla...ale zahrála to dobře a uvěřitelně, že jsem i na Scream zapomněla :-D
Fíha, nevedela som, že vznikol aj seriál.
Ja osobne knihu (aj pokračovanie) milujem a rozmýšľam, či mi to seriál "nepokazí". Možno niekedy skúsim.
P.S. Ako som išla pridať komentár, omylom som klikla na predchádzajúci príspevok na "Nevhodný", týmto sa ospravedlňujem, ak by to niekomu vyskočilo na vyriešenie. :D
Knihu Malé ženy miluju. Seriál není úplně špatný, ale měla bych pár připomínek. Na rozdíl od Ragelly jsem měla pocit, že seriál šíleně letí kupředu. Neříkám, že musí jet doslova podle předlohy, ale chybělo mi tu pár moc pěkných scén z knihy. Naopak bych zas některé klidně vynechala. Postava maminky je mi něčím hrozně nesympatická, možná právě kvůli tomu, že se tvůrci rozhodli vypustit pro mě klíčové scény z knihy. Co se týče toho učitele, on rozhodně má vypadat mladě. :) Teď se na učitele studuje tak do 24 let, v době Malých žen to byla mnohem kratší doba.
Hanba mi, ale konečne po roku som sa dostala k pozeraniu :D
A som spokojná, knihu som čítala už dávnejšie, takže si ju nepamätám na 100%, ale mala som pocit, že idú presne podľa nej a páčilo sa mi to. Obsadenie mi sadlo, hlavne Jo je skvelá. Kritizovanú pomalosť deja som si nevšimla, ale bude to asi tým, že som presne vedela, čo ma čaká. Neľutujem, že som dnes obetovala tri hodiny Malým ženám. :)