Tak na to někdy kouknu. :)
kromě Glee mi u těch uniforem hned vyskočilo i Élite... to nejsou jiný barvy? :D :D
jinak seriál vypadá zajímavě, uvidíme, jestli si na něj někdy najdu čas :-)
Pilot se mi líbil ale přidal bych více akce. Také doufám, že na prvním místě nebudou vztahy, protože tady mě zajímá hlavně to jak se z hlavních postav stávají zabijáci.
Dokoukáno, ale seriál mě tedy nechytnul. Těšila jsem se na něho, ale ve výsledku jsem spíše zklamaná. Vůbec se mi nelíbily přechody do animované podoby, přišlo mi to udělané takto lacino, aby stanice nemusela utrácet více peněz za dražší hrané flashbackové scény.
Seriál byl dost o vztazích, což byla upřímně nuda. Zabíjelo se tu hodně, bojovalo se tu ještě víc, to byla zase zábava. Poslední díl byla dobrá řezačka, takhle by finále mělo vypadat :) Bohužel postavy mě za dobu sledování seriálu nedokázaly zaujmout tak, abych se o některou z nich strachovala. V podstatě mi bylo jedno, kdo jak skončí. Marii jsem vůbec neměla ráda, za mě hrozně špatná postava. A nechápu, jak se stíhala vždycky tak narychlo převlékat a malovat do toho svého bojového šatu :) Ale tak to je detail. Celkově je škoda, že seriál končí cliffhangerem, ale zrušení mě nemrzí.
Závěr:
Částečný cliffhanger. Lin statečně bojuje proti Diablovým mužům a Gao, nakonec ale vyčerpáním padne a Gao odvádí jeho dceru do chrámu na závěrečný test. Lin tak přišel nakonec o obě dcery i manželku. Parta studentů míří do domu Fuckface, aby si s ním hrdinové jednou provždy vyřídili účty. Uvnitř se nachází banda vrahových pomocníků, takže všichni mají plné ruce práce. Marcusovi se podaří Fuckface porazit - vypustí z klece naštvaného psa, který záporáka smrtelně pokouše. V ledničce najde Marcus hlavu Chica. Maria se s ním rozejde, protože se vyspal se Sayou a protože ji vlastně nikdy nemiloval. Oba vychází pryč z vražedného domu, ale před vchodem je překvapí Diablo se svými muži, který je v šoku, když uvidí Chicovu hlavu v Marcusově rukou. Jeho muži zastřelí přicházejícího Lexe a namíří zbraň na Marcuse s Marií.
Na serial jsem prisel diky tomuto clanku, musim rici ze me to opravdu nezklamalo. Nejsem fanousek comicsovek, ale tohle me chytlo a udelal jsem si maraton. Postavy jsou super vyvazene, dejova linka vice nez napinava a prolinani s animovanymi castmi, je uzasne. Trosku mi to prislo jako mix misfits, harry potter a suicide squad. Jedinou vec kterou jsem nepochopil, je tedy zruseni serialu. Myslim ze serial si zaslouzil pokracovat. Jak rikam nejsem fanousek comicsu takze jak to pokracovalo se asi nedozvim. I kdyz bych rad videl na svem monitoru dalsi pokracovani.