Diskuze k článku Trojnásobně prodlouženo! Chicago Fire, Chicago PD, Chicago Med a Law & Order: SVU
Bellezza
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
28. 2. 2020 / 02:19:43 (před 4 roky)
off

Tak to ma teší,hlavne Law a order,pretože tento seriál má stále čo ponúknuť a ja sa nenudím ani pri jednej časti.

drako83
Dlouholetý uživatel | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
28. 2. 2020 / 04:54:54 (před 4 roky)
off

No ty kokos. Ja sa toho prekladu snáď nikdy nezbavím :D

Katka Mrkvicová
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
28. 2. 2020 / 06:17:23 (před 4 roky)
off

Super, tohle je opravdu moc dobrá zpráva.Snad nám vydrží překladatelé. :-D :-D

minion93
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
28. 2. 2020 / 08:02:07 (před 4 roky)
on

juchuuu Chicago juchuuu :)

Bee Doo, Bee Doo
Evie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
28. 2. 2020 / 08:23:35 (před 4 roky)
off
Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
28. 2. 2020 / 08:26:20 (před 4 roky)
off

Tímhle tempem si watchlist asi nikdy nepročistím :)

Non cuspi causa qui non debe cuspire
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
28. 2. 2020 / 14:13:51 (před 4 roky)
off
drako83 napsal(a):

No ty kokos. Ja sa toho prekladu snáď nikdy nezbavím :D

Přesně tohle byla moje první myšlenka, když to ještě v noci proběhlo na timeline jako bleskovka :D. Nééééééééé :D. A pak následovalo zoufalé tlučení hlavou o stůl proč mi tohle dělají :D. Doufám ale, že u Fire přestanou s těmi policejními nesmysly.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
andromache
28. 2. 2020 / 14:14:54 (před 4 roky)
off
Katka Mrkvicová napsal(a):

Super, tohle je opravdu moc dobrá zpráva.Snad nám vydrží překladatelé. :-D :-D

Ano ano :D. Občas je to slušný nápor na psychiku :D. Zvlášť když se postavy chovají jako idioti a ty s tím nemůžeš nic dělat :D :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
bettyragy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
28. 2. 2020 / 15:05:23 (před 4 roky)
off

Super, všechny čtyři seriály mám moc ráda a těším se na každý díl. U SVU mě to těší obzvláště. Je fajn, že je to na více let, aspoň nějaké stálice zůstávají.

drako83
28. 2. 2020 / 23:10:57 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Přesně tohle byla moje první myšlenka, když to ještě v noci proběhlo na timeline jako bleskovka :D. Nééééééééé :D. A pak následovalo zoufalé tlučení hlavou o stůl proč mi tohle dělají :D. Doufám ale, že u Fire přestanou s těmi policejními nesmysly.

Ja práveže dúfam, že crossoverov bude čo najviac. Lebo tie fakt vymýšľa perfektne. Uvítal by som opäť nejaký CO s SVU. Bol zatiaľ jediný a bol super ;)

andromache
28. 2. 2020 / 23:17:50 (před 4 roky)
off
drako83 napsal(a):

Ja práveže dúfam, že crossoverov bude čo najviac. Lebo tie fakt vymýšľa perfektne. Uvítal by som opäť nejaký CO s SVU. Bol zatiaľ jediný a bol super ;)

Jako P.D. a SVU klidně, ale když je cross mezi Fire a P.D. tak nějak zapomínají na to, že Fire jsou hasiči co mají hasit požáry a ne celý den běhat někde po rozích gangů a někoho hledat. To fakt není jejich práce.

drako83
29. 2. 2020 / 18:05:39 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Jako P.D. a SVU klidně, ale když je cross mezi Fire a P.D. tak nějak zapomínají na to, že Fire jsou hasiči co mají hasit požáry a ne celý den běhat někde po rozích gangů a někoho hledat. To fakt není jejich práce.

Ono Severide se stejne se*e do všeho, takže to je jedno jestli to je s PD nebo ne :D

andromache
29. 2. 2020 / 18:33:32 (před 4 roky)
off
drako83 napsal(a):

Ono Severide se stejne se*e do všeho, takže to je jedno jestli to je s PD nebo ne :D

Myslím, že měl zůstat u těch vyšetřovatelů, když se furt cpe policajtům do práce :D. Ale jinak ano, taky jsem si všimla že věčně strká rypák i do věcí do kterých je mu kulové a začíná mi to dost vadit.