Tak to ma teší,hlavne Law a order,pretože tento seriál má stále čo ponúknuť a ja sa nenudím ani pri jednej časti.
Super, tohle je opravdu moc dobrá zpráva.Snad nám vydrží překladatelé. :-D :-D
Pěkné! :)
Tímhle tempem si watchlist asi nikdy nepročistím :)
drako83 napsal(a):
No ty kokos. Ja sa toho prekladu snáď nikdy nezbavím :D
Přesně tohle byla moje první myšlenka, když to ještě v noci proběhlo na timeline jako bleskovka :D. Nééééééééé :D. A pak následovalo zoufalé tlučení hlavou o stůl proč mi tohle dělají :D. Doufám ale, že u Fire přestanou s těmi policejními nesmysly.
Katka Mrkvicová napsal(a):
Super, tohle je opravdu moc dobrá zpráva.Snad nám vydrží překladatelé. :-D :-D
Ano ano :D. Občas je to slušný nápor na psychiku :D. Zvlášť když se postavy chovají jako idioti a ty s tím nemůžeš nic dělat :D :D.
Super, všechny čtyři seriály mám moc ráda a těším se na každý díl. U SVU mě to těší obzvláště. Je fajn, že je to na více let, aspoň nějaké stálice zůstávají.
andromache napsal(a):
Přesně tohle byla moje první myšlenka, když to ještě v noci proběhlo na timeline jako bleskovka :D. Nééééééééé :D. A pak následovalo zoufalé tlučení hlavou o stůl proč mi tohle dělají :D. Doufám ale, že u Fire přestanou s těmi policejními nesmysly.
Ja práveže dúfam, že crossoverov bude čo najviac. Lebo tie fakt vymýšľa perfektne. Uvítal by som opäť nejaký CO s SVU. Bol zatiaľ jediný a bol super ;)
drako83 napsal(a):
Ja práveže dúfam, že crossoverov bude čo najviac. Lebo tie fakt vymýšľa perfektne. Uvítal by som opäť nejaký CO s SVU. Bol zatiaľ jediný a bol super ;)
Jako P.D. a SVU klidně, ale když je cross mezi Fire a P.D. tak nějak zapomínají na to, že Fire jsou hasiči co mají hasit požáry a ne celý den běhat někde po rozích gangů a někoho hledat. To fakt není jejich práce.
andromache napsal(a):
Jako P.D. a SVU klidně, ale když je cross mezi Fire a P.D. tak nějak zapomínají na to, že Fire jsou hasiči co mají hasit požáry a ne celý den běhat někde po rozích gangů a někoho hledat. To fakt není jejich práce.
Ono Severide se stejne se*e do všeho, takže to je jedno jestli to je s PD nebo ne :D
drako83 napsal(a):
Ono Severide se stejne se*e do všeho, takže to je jedno jestli to je s PD nebo ne :D
Myslím, že měl zůstat u těch vyšetřovatelů, když se furt cpe policajtům do práce :D. Ale jinak ano, taky jsem si všimla že věčně strká rypák i do věcí do kterých je mu kulové a začíná mi to dost vadit.