Ha. To vypadá jako přesně pasující pilot do výzvy :D
Tak stupidní název, tak strašně cheesy premisa, tak strašně jsem nechtěla, aby se mi to líbilo a dammit! Ono mě to bavilo!
jesmot Ty prostě musíš vyzkoušet tu Betty! Myslím, že si ty postavy zamiluješ stejně jako já :D
jesmot napsal(a):
...přidal na seznam...Glee...
you are my person ❤
emojis očividně fungují jen na timeline 😁
... očividně ne :DD
ragelly napsal(a):
jesmot Ty prostě musíš vyzkoušet tu Betty! Myslím, že si ty postavy zamiluješ stejně jako já :D
Betty a co teprve tureckou Zasněnou lásku (Erkenci Kuş) ? :D
Empty napsal(a):
Betty a co teprve tureckou Zasněnou lásku (Erkenci Kuş) ? :D
To je spíš nějaká telenovela, ne? :)
ragelly napsal(a):
To je spíš nějaká telenovela, ne? :)
Komedie-drama, telenovela.. já v tom vidim ošklivku betty, taky to bylo komediální o vážné.:D
Dokoukáno. Je velká škoda, že to zařízli tak brzy, protože bych na to klidně koukala dalších 200 dílů :D Tohle je seriál šitý mně na míru. Perfektní postavy, krásné prostředí, výborná atmosféra, pohodová rodinka, dobré jídlo, skvělá hudba a velká chemie mezi postavami. Užívala jsem si každou minutu od začátku do konce, u některých scének mi až zvlhly oči, seriál byl na mnoha místech hodně dojemný, ale tím správným způsobem :)
Až do poslední scény jsem si říkala, že to zakončení vlastně je moc pěkné a zrušení až tolik nevadí, ale ten konec... aaach jo, já chci vidět, co bylo dál!
Jo a ještě musím opravdu pochválit to, jakým způsobem tvůrci napsali postavy. Všichni byli jedineční, ale pasovali k sobě dokonale. Především oceňuju to, že z Vanessy neudělali záporačku. Měla tisíc důvodů k pomstě, ale se vším se vypořádala jako správná sebevědomá moderní žena. Opravdu jsem si ji oblíbila, a to jsem v pilotu měla strach, že tam pro hlavní duo bude působit jen samé problémy. No nic, jdu si pár herců ze seriálu přidat do oblíbených, protože jsem si je zde opravdu zamilovala ❤
Závěr:
Rodina dostane štědrou nabídku na prostory pekárny - za peníze může začít úplně nový život. Nedokážou se však rozhodnout, jestli místo prodat, nebo ne. Daniel se dozví, že Mateo spal s Vanessou, a řekne mu, že pokud to s ní myslí vážně, tak mu to nevadí. Mateo šel za Vanessou, ta už ale byla s hudebním producentem. Daniel s Lewisem spěchají na letiště, aby zabránili Noe v odletu do Maroka. Letadlo se jim chytnout nepodaří, ale jak brzy zjistí, Noa z něj stihla sama vystoupit. S Danielem se potkají na letišti, vyznají si lásku a usmíří se. Oba zamíří za Danielovou rodinou, kde jim oznámí radostnou zprávu - zasnoubili se a budou se brát. Celá rodina na ně s šokem ve tváři zírá.