Tak tady jsem viděla jen pár dílů Angela. Jinak nic.
Tak dneska to u mě vyhrály nedávno skončené Criminal Minds. Angela jsem taky viděla celého, ale nikdy mě nedokázal uchvátit tak, abych mu mohla říkat můj král. Family Guy jsem viděla pár dílů a je to hnus velebnosti. Tenhle typ humoru mi opravdu nesedí. Zbylé dva šly mimo mě.
Criminal minds je prostě nej
Deaneira napsal(a):
Criminal minds je prostě nej
Amen :D.
Criminal Minds jednoznačne ❤️
Jediné, co jsem viděla je The Secret Circle už hodně hodně dávno.
SGU 👌
Tak z tohohle výběru jsem viděla jen Angela a kromě lehčího zaškobrtnutí ve 4. sérii jsem ten seriál žrala úplně maximálně. :D Tudíž hlas jde tam. Vývoj postav Cordy (vyjma té 4. série no, ale aspoň pak zazářila v 5.) a především Wesleyho byl prostě super.
AislinK napsal(a):
Vývoj postav Cordy (vyjma té 4. série no, ale aspoň pak zazářila v 5.)
Zazářila doslova viď :D?
Dneska Angel. Zbytek mě (zatím) míjí. Kdysi před lety jsem viděla The Secret Circle, ale bylo to pro mě velké zklamání. SG ani Family Guy neznám a nechci. A na Criminal Minds zatím nemám čas, takže zatím neznám.
- hlasování na facebooku
Angel :D ako som na ňom dakedy fičala :D
Jak si mám vybrat mezi Angelem a Criminal Minds?! 😨
andromache napsal(a):
Zazářila doslova viď :D?
:DD
V současnosti jedu maraton Criminal Minds, takže volba jasná :D
Tak dnes pro mě nejslabší pětka.
Ze seriálu jsem viděla jen pár dílů z prvních řad Myšlenek zločince.
Hlas šel tedy jim, protože mám v plánu tento seriál rozjet znovu a zkouknout ho celý. Tedy až na něj budu mít čas a místo ve watchlistu. :-)
Aj keď som videl asi 10 sérií Criminal Minds a mám ich rád hlasujem za SGU lebo ako tu už písali SG seriálov nie je nikdy dosť :D
AislinK napsal(a):
:DD
No vždyť to říkám :D.
Musím říct že jsem nikdy neskousla rozdělení Buffy a Angela a proto šel spin-off úplně mimo mě.Takže dnes jedině Stargate Universe a to jen díky Robertu Carlylovi a "I am sorry,Sam" :D
ked som zbadal Davida, tak si hovorim, len nie prosim Criminal Minds proti Bones. Nastastie to bol "len" Angel, takze jednoznacne hlasujem za CM :)
Matuush napsal(a):
Jak si mám vybrat mezi Angelem a Criminal Minds?! 😨
Chces pomoct?? 😎
spike napsal(a):
Tady není co řešit. Angel u mě stoprocentně vítězí.
Tak tohle mě vzhledem k tvé přezdívce pobavilo. Ale mám to stejně.
Eviik napsal(a):
Tak tohle mě vzhledem k tvé přezdívce pobavilo. Ale mám to stejně.
Je pravda, že jsem vždycky měl raději Spikae, ale ten vlastní seriál nemá.
Za mě Criminal Minds 😊.
Fruiko
ahoj, jsem zmatena a mam dotaz k aktualni ankete a statistikam:
- serial. anketa - kral lidu - nominace = pry mam vse odhlasovane, ale...
- serial. anketa #2 - statistiky = pry mi chybi odhlasovat:
Nemáš odpovězeno v těchto anketách:
Suits vs. Warehouse 13 vs. Stargate SG1 vs. Agents of S.H.I.E.L.D. vs. Once Upon a Time,
no a prokliknu-li, hodi me to akorat na seznam clanku.... a ani se mi pri letmem proklikani nedari tu ctverici najit, ztratila jsem se v tom :D
upresnis mi, kde je zadrhel?
diky
yuriy napsal(a):
SGU, brán nie je nikdy dosť
Toto presne.
Pipa22 napsal(a):
Nemáš odpovězeno v těchto anketách:
Suits vs. Warehouse 13 vs. Stargate SG1 vs. Agents of S.H.I.E.L.D. vs. Once Upon a Time,
no a prokliknu-li, hodi me to akorat na seznam clanku.... a ani se mi pri letmem proklikani nedari tu ctverici najit, ztratila jsem se v tom :D
Pravdepodobne existuje jednoduché vysvetlenie, je to dnešná anketa, ktorá ešte nebola publikovaná 😅
yuriy napsal(a):
Pravdepodobne existuje jednoduché vysvetlenie, je to dnešná anketa, ktorá ešte nebola publikovaná 😅
Přesně. A já tu odpoledne nebudu (a nejspíš ani o víkendu), tak jsem to tam nastavil dopředu. Po obědě až se to vypublikuje to už bude ok.
Tak toto je prvá anketa, kde som nič nevidela ani k žiadnemu seriálu nepociťujem sympatie/nesympatie. Takže hlasovanie prebehlo náhodne so zatvorenými očami 😄