Asi tusim, ze Stargate to dnes prebije, ale aj tak si vyberam BH 90210 a dufam vo vitazstvo, urcite to bol jeden z top serialov tej doby 😎 inak dnes toho poznam viac oproti tomu, co bolo vo vybere vcera 😁
Kdyby v tomhle kole nebyla Hvězdná brána, tak bych asi podlehla nostalgii a dala Beverly Hills. Tenkrát to sledovali skoro všichni a hojně jsme to probírali ve škole :)
Jako miluju SG, ale devadesatky jsou pro me Beverly Hills 90210 :-)
Dnes velmi narocne rozhodovanie .. vyhralo SG-1
Sledovane : Frasier - ktory ma doteraz co ponuknut, BH 902 10 - puberta co si budeme hovorit - Keelly bola kost, S Club 7(Miami bol uz tusim spin-off) - skor som iba pocuval. hudobne .. vid https://www.youtube.com/watch?v=GLQ0biK-ZgA
A uz zmienovany SG-1, ktory patri k tym kvalitnejsim Sci-Fi ..
Tohle je pro mě dost vražedné kolo. Beverly Hills 90210 je dost velký symbol devadesátek, i když jsem to neviděla nikdy komplet (než jsem to stihla, selhal disk, kde všech 200 GB tohoto seriálu bylo uložených 😭😂), viděla jsem opravdu hodně dílů a milovala jsem spoustu badass postav :D S Club 7, ááách, to jsem tak ráda sledovala, už tehdy se ukázala moje posedlost hudbou v seriálech :) Měla jsem všechny jejich cédéčka, dokonce ne vypálené, ale originály (vlastně je určitě ještě někde doma mám!). Hvězdou bránu jsem viděla asi před sedmi lety komplet a i když mě bavila, za hlas nestojí. Přes to všechno musím dneska přispět hlasem Sindibádovi. To byla jedna z mých největších závislostí, hltala jsem to opravdu hardcore :D A pořád jsem čekala, kdy konečně budou další díly, a pořád žádné nebyly 😭 Tehdy se nedalo jít na net a zjistit, že seriál byl zrušený, to jsou vymoženosti dnešní doby :D Tehdy se jen týden co týden s nadšením prohlížel nový časák s TV programem, jestli tam náhodou není další série... to byly časy :D
Taky jsem přispěla Sindibádovi. Už tenkrát jsem slintala nad Maeve a byla jsem hrozně naštvaná, když pak v dalších sériích nebyla :D
Sindibád, Sindibád, Sindibád!! Jaký já měla crush na Maeve :D.
A navíc, znělku jsem milovala :D
Tak dnes bez rozmýšlení Stargate. Jak já běhala domů abych stihla nový díl :D Když jsem nedávno několikrát potkala Simonu Postlerovou byla jsem v sedmém nebi :D
litllewitch napsal(a):
Taky jsem přispěla Sindibádovi. Už tenkrát jsem slintala nad Maeve a byla jsem hrozně naštvaná, když pak v dalších sériích nebyla :D
Aha, vidím, že jsme na tom byly stejně :D :D.
No tak dneska pro mě zatím nejtěžší kolo.
Skoro všechny vybrané seriály znám a sledovala jsem je.
Vrata jsem sledovala, ale už z principu je nedám.
Pak přišla volba mezi Sindibádem a 90210. Bože jak já hltala toho Sindibáda.
Ale nakonec vyhrála nostalgie puberty a můj hlas jde na adresu Beverly Hills 90210.
Maeve forever, jakkoli nema sanci.
Málem to dostalo BH 90210, ale pak jsem uviděla S Club 7 a hlas šel jim. Možná i proto, že na rozdíl od BH to budou mít těžsí.
Každopádně oba seriály jsou pro mě symboly devadesátek a tady máte něco pro lepší náladu.
sandokan555 napsal(a):
Dnes velmi narocne rozhodovanie .. vyhralo SG-1
Sledovane : Frasier - ktory ma doteraz co ponuknut, BH 902 10 - puberta co si budeme hovorit - Keelly bola kost, S Club 7(Miami bol uz tusim spin-off) - skor som iba pocuval. hudobne .. vid https://www.youtube.com/watch?v=GLQ0biK-ZgA
A uz zmienovany SG-1, ktory patri k tym kvalitnejsim Sci-Fi ..
Miami 7 není spinoff, tam tehdy skupina začínala..následovalo LA 7, Viva S Club a možná něco mezi tím..dokonce i film..ale Miami 7 byla první série. Hudba byla srdcovka, a pořád je..
Ale no tak, konečne som sa dočkala môjho milovaného Frasiera a rovno ho šupnete k BH a SG1 😭 It's not fair! Ak by som mohla dať 100 hlasov, tak všetky idú Frasierovi.
SG1 :)
andromache napsal(a):
Sindibád, Sindibád, Sindibád!! Jaký já měla crush na Maeve :D.
A navíc, znělku jsem milovala :D
I tady se shodneme :) Ale všechny postavy byly zajímavé...a ten Dermott ve znělce :D
jukab napsal(a):
I tady se shodneme :) Ale všechny postavy byly zajímavé...a ten Dermott ve znělce :D
Ano, ten jestřáb :D. Dlouho mě tam mátlo to Himself, furt jsem nemohla pochopit, proč to tam má, když se Himself nejmenuje :D :D.
Tak dnes sú to naozaj ťažké kalibre SG1, 90210 a Frasier všetky 3 videné komplet niekoľko krát, ale hlas samozrejme môjmu č. 1 Hviezdnej bráne, dúfam že postúpia všetky tri...
Z tohohle znám jen Frasiera a ten byl skvělý. Tak můj hlas jde jemu, i když je mi jasné, že je bez šance.
Dnes to bylo těžký, Sindibád nebo SG-1..... vyhrál Jack a jeho parta :-D
Stargate proti Frasierovi? To bolí😭. Ale i když mám SGC hodně ráda, tak musím dát svůj hlas fenomenálnímu Frasierovi, který je bohužel v Čechách velmi nedoceněný. Věřím, že na Slovensku je o mnoho populárnější, také díky fantastickému slovenskému dabingu. A to dávám jinak normálně u seriálů přednost originálnímu znění.
kate23 napsal(a):
Dnes to bylo těžký, Sindibád nebo SG-1..... vyhrál Jack a jeho parta :-D
How could you :D.
Dneska Frasier :).
Môj hlas ide jednoznačne SG-1, to je absolútna srdcovka, ale strata Frasiera tiež bolí, ten seriál je geniálny 🤣 BH90210 sledovali asi všetci, ale u mňa je až ďaleko za SG-1 a Frasierom.. Sindibáda som pár častí videla a bol fajn, ale v pamäti nič z neho neutkvelo.