Diskuze k článku Sequel k Band of Brothers, aféra Watergate a další nové seriály
CrazyGeek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
16. 3. 2021 / 11:24:32 (před 3 roky)
on

COŽE?! Apple vyfouknul HBO jeden z jejich domácích projektů? Beru, že The Pacific pro ně nebyl takový úspěch jako BoB, ale i tak... V zuřící válce streamovacích společností? Ufff

Začíná mi z toho všeho hrabat. Uwííííííí
arthurcz
VIP | Cool level: 23 | Denholm
16. 3. 2021 / 11:28:21 (před 3 roky)
off

Na American Tragedy jsem určitě zvědavej, Waco byla hodně drsná záležitost.

fabec1222
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
16. 3. 2021 / 12:09:48 (před 3 roky)
off
CrazyGeek napsal(a):

COŽE?! Apple vyfouknul HBO jeden z jejich domácích projektů? Beru, že The Pacific pro ně nebyl takový úspěch jako BoB, ale i tak... V zuřící válce streamovacích společností? Ufff

HBO o to nemělo zájem.

A nemyslim si, že je to sequel, Pacific taky není sequel.

CrazyGeek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
16. 3. 2021 / 15:40:39 (před 3 roky)
on
fabec1222 napsal(a):

HBO o to nemělo zájem.

A nemyslim si, že je to sequel, Pacific taky není sequel.

Nesouhlasím. Před pár lety prohlásili, že chtějí dokončit trilogii Bratrstva právě seriálem s leteckou kapitolou. Samozřejmě, nikdy nešlo o propojenou trilogii. Nicméně, BoB bylo o paragánech, Pacifik o námořní pěchotě a příběhy o Mighty 8 USAAF to mělo uzavřít.

Edit. Jo, už mi to došlo. HBO vlastně jede na Game of Thrones hypu a proto mají spinoffy větší prioritu než vojenský seriál.

Začíná mi z toho všeho hrabat. Uwííííííí
Editováno: 1x | Naposledy: 16. 3. 2021 / 15:46:32
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 126 | Galavant
16. 3. 2021 / 18:31:20 (před 3 roky)
off
CrazyGeek napsal(a):

Nesouhlasím. Před pár lety prohlásili, že chtějí dokončit trilogii Bratrstva právě seriálem s leteckou kapitolou. Samozřejmě, nikdy nešlo o propojenou trilogii. Nicméně, BoB bylo o paragánech, Pacifik o námořní pěchotě a příběhy o Mighty 8 USAAF to mělo uzavřít.

Edit. Jo, už mi to došlo. HBO vlastně jede na Game of Thrones hypu a proto mají spinoffy větší prioritu než vojenský seriál.

Apple do toho nalije 200-250 milionů dolarů. Dostane za to 9-10 epizod. Takže cenově to je dost podobný Pacifiku. Tak HBO asi fakt šetří. A dneska proběhla zpráva, že bude nějaký levnější HBO Max s reklamou. Mi přijde taky jako zoufalý krok. I Hulu, který je v podstatě průkopník tohoto modelu říká, že to moc nefunguje.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.