Jeeeee...jsem ráda, že bude 5. řada, ale nevím co by se tam mělo dít dál. Protože už všichni z toho "původního" obsazení vypadli, tak doufám že aspoň Rudy zůstane co nejdýl...
No to je dobře. Ta 4 řada sice už trochu s kvalitou klesla ale pořád stojí za to se na to dívat. Doufam, že se udrží Rudy, kterej to tam teď celý táhne a dělá to výborně, už ho mam radši než Nathana;)
Tak pro mě byla celá 4. řada jeden velkej propadák, takže za 5. řadu rád nejsem, akorát to pokazí pověst starých dobrých Misfits...
V 5. sérii jsem doufal. 4. série je sice velký pokles kvality, ale snad to alespoň tou pátou sérií nějak hezky zakončí.
nastesti nepatrim mezi ovce co hulakaji jaky je to propadak, takze ja jsem spokojenej a tesim se :)
Musím říci, že 4 řada mě nijak nenadchla. Chyběl tam nějaký příběh v pozadí celé série, jako tomu bylo doposud u předcházejících. A co se týče postav mají co dohánět nepřipadají mi tak propracované jako jejich předchůdci.
Pro 5 řadu jsem jen proto, že se to snad zlepší jinak to bude podle mě taky řada poslední.
Nevím nevím. Z původního seriálu, kde byly obsazené všechny role perfektně se dostali do stádia, kdy jim zbyl jeden jakž takž dobrý. To na tenhle seriál fakt nestačí.
Zajímalo by mě, kdo jim to sponzoruje.. Podle mě měli Misfits skončit už minulou sérii.
Jsem ráda. Misfits jsou mí oblíbenci, pravda začátek čtvrté série trochu pokulhával, a podle mě epizoda kdy byl Curtis nejlepší byla bohužel taky jeho poslední. Samozřejmě Rudy si to krade pro sebe. Seriál prostě potřebuje blba co má d***lní nápady a ještě d***lnější kecy, neberte to zle líbí se mi to. Takže jsem za 5. sezonu ráda.
Tak tanhle zpráva mě potěšila! Čtvrtá série je skvělá. Mám ráda Rudyho, sice ostatním novým postavám moc nemůžu přijít na chuť. I když Abbey je taky skvělá. Nejvíc mi chybí Nathan (Young ne Jarrett), ale na jeho odchod jsem si už zvykla.
Piťák napsal(a):
nastesti nepatrim mezi ovce co hulakaji jaky je to propadak, takze ja jsem spokojenej a tesim se :)
Haha! Mluvíš mi z duše ;D
Pravdou je, že mě zklamalo úplné vymizení původních postav, proto jsem od 4. řady nic moc neočekávala a spíš jsem se ji snažila vnímat tak trochu jako novou generaci (stejně jako ve Skins) a nebudu-li se ohlížet zpátky a porovnávat 4. řadu s prvními dvěma, musím říct, že jsem spokojená. Nové postavy jsem si rychle oblíbila a děj je podle mě taky zajímavý, takže 5. řadu uvítám...
Abych řekla pravdu tak si nejsem jistá jestli jsem ráda nebo ne. Ale každopádně tomu šanci dám.
no já ani neviděla tu čtvrtou. stačilo mi přečíst si, kdo nahradí moje milované postavy ve 4. řadě. jako já chápu, že misfits je úspěch, který se jim hned tak znovu nezopakuje, ale nemusí dělat amíky a držet to nad vodou za každou cenu.
Frki napsal(a):
Tak pro mě byla celá 4. řada jeden velkej propadák, takže za 5. řadu rád nejsem, akorát to pokazí pověst starých dobrých Misfits...
Bohužel musím jen souhlasit. Ze čtvrté sem viděla tři díly a stačilo mi to :-( . Škoda. První tři řady sem se opravdu bavila
Chci 5. Sérii je to neuvěřitelně dobry seriál :) jenom me štve obsazení, původní herci byli lepší a tím ze je takhle vyměnili si hodne ublížili vůči sledovanosti. Si myslím já. Jediny koho mám z nových hrdinu rada je Rudy :)
Mě se teda čtvrtá série hodně líbila. Nový herci jsou fajn, rychle jsem si na ně zvykla. Ale je pravda, že Rudy ten seriál zachránil. Kdyby nebylo jeho, tak bych snad na to aňi nekoukala. Doufám, že v páté sérii zůstane a vratí se aspoň jeden herec z 1.série..
Na 5.serii se těším, je sice pravda, že 4. serie nebyla zase tak dobrá, ale myslím si, že Rudy a Abey by to mohli zachránit.:)