Diskuze k článku Novinka pod lupou: The Pursuit of Love (BBC)
avatar uživatele
Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
18. 5. 2021 / 16:31:30 (před 2 roky)
off

Seriál mám ve watchlistu už od oznámení obsazení Lily James, takže na něj určitě brzo přijde řada :)

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
avatar uživatele
ragelly
Autorka článku | Cool level: 130 | Gordon Ramsay
16. 11. 2021 / 12:51:06 (před 2 roky)
off

Dokoukáno. Zrovna to byl typ seriálu, který mi přišel vhod. Nevím proč, ale měla jsem na něj ideální náladu, takže mě sledování bavilo mnohem víc než tehdy, když jsem si dávala pilot poprvé. Každopádně seriál nic moc dalšího nenabízí. Líbí se mi, jak hrdinky stárnou a (ne)dospívají, jak se mění spolu s dobou na pozadí klíčových evropských událostí. Ale stejně jako samotný život, ani tento příběh neměl v podstatě žádný konec. Lidé do života přichází a zase z něj odchází a čas neúprosně plyne dál.

Závěr:
Uzavřený. Linda a Fanny jsou obě těhotné a porodí ve stejný den. Z nemocnice se však vrátí domů jen Fanny, Linda při porodu zemře. Lékaři jí ne nadarmo říkali, že po Moiře už další děti mít nemůže. Fanny Lindina syna adoptuje a vychovává ve své rodině. Lord Merlin si vezme k sobě Lindina buldočka.