Diskuze k článku Novinka pod lupou: Intergalactic (Skye One)
avatar uživatele
Longsword
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
18. 5. 2021 / 14:37:15 (před 2 roky)
off

Shlédnuta celá první série (budou další? Dost bych se divil, ale je to VB, tam je možné prakticky cokoliv).
Můj dojem je "devadesátky se vrátily!", kvalitou provedení, naprosto topornými hereckými výkony, neskutečně líným psaním ... . Pro mě osobně bylo peklo sledovat práci střihače, ten se musel asi dost zapojit, aby ty násilné "přeseky" kamer mezi postavami zvládl, aby dokázal udržet pozornost na ději, aby mu do záběrů nevběhl šílený producent trhající si košili, do čeho že to prachy vrazil ...
Očekával jsem od toho něco jiného, ale dostal jsem neskutečnou slabotu. Přitom potenciál to má, dokonce některé scény z dalších dílů jsou i koukatelné, s vypětím sil, ale v globále to je těžké D-čko. Málokterý seriál hodnotím pod padesát procent, ale tady si na to klidně i troufnu ... .
Pokud máte fetiš pro nízkorozpočtové sci-fi a barevné filtry na kameře, tak vás to třeba ani nebude nudit.

avatar uživatele
ESESEL
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
2. 6. 2021 / 01:02:19 (před 2 roky)
off
Longsword napsal(a):

Pokud máte fetiš pro nízkorozpočtové sci-fi

Mám. A tohle je pecka! :-)

Grab a lollipop on your way out.
avatar uživatele
ragelly
Boss přes články | Cool level: 130 | Gordon Ramsay
6. 1. 2022 / 16:10:11 (před 2 roky)
off

Dokoukáno a celkově spíše zklamání. Neměla jsem velká očekávání, ale i tak jsem se celkem nudila. Velké zvraty nebyly vůbec tak velké, jak tvůrci zamýšleli, ale nejhorší pro mě byl vývoj nebezpečné vězeňkyně, ze které se nakonec vyklubala jen obyčejná vědkyně a vůbec nepůsobila teror, jak to na konci prvního dílu vypadalo. I když to končí otevřeně, tak mi další díly chybět nebudou.

Závěr:
Otevřený. Dozvíme se, že špehem na lodi celou dobu byla Verona, které se podaří z lodi utéct, než ji ostatní ženy dostihnou. Loď se blíží k Arcadii, Ash se podaří úspěšně proletět mezi dvěma hvězdami a přistát na planetě. Emma se rozplyne v zářivé světlo poté, co řekne, že je konečně doma. Posádku přivítá Ashin otec. Ashina matka dostane zprávu o tom, kde se loď nachází. Mezi posádkou je totiž ještě další zrádce - Echo.