Diskuze k článku Trailery na ABC novinky: Queens, Wonder Years, Maggie a další
avatar uživatele
ragelly
Autorka článku | Cool level: 130 | Gordon Ramsay
18. 5. 2021 / 18:16:08 (před 2 roky)
on

Queens
Teaser mě zaujal. Vypadá to jako povedenější Girls5Eva. Sice hip hop nemusím, ale líbí se mi, že to bude víc dramaticky laděné, žádná komedie. Hudební seriály mám moc ráda a dívčí skupiny jakbysmet. Některé jejich pohyby mi připadají stejně badass jako u Little Mix, takže se možná víc než na hudbu samotnou těším na jejich vystoupení.

The Wonder Years
Původní seriál jsem neviděla, každopádně kdybychom tu měli tipovačku, tak tady vidím svítit jasné prodloužení neonovými barvami. Seriál těží ze známého jména, může přinést vlnu nostalgie, ale hlavně si myslím, že v tomto kousku stanice vidí nástupce Black-ish, seriál se silnými černošskými postavami. Věřím, že i když je to retro kousek, bude se v něm odrážet spousta aktuálních společenských témat.

Abbott Elementary
Seriál mě podle popisu zaujal. Teaser ale nepřesvědčil, že by mělo jít o novou komediální pecku. Ani jednou jsem se nepousmála, myslím, že tato novinka se moc dlouho v programu neohřeje.

Maggie
Tohle vypadá jako správná romanticko-komediální pohodovka pro mě. Ukázka je sice kratičká, ale už z ní cítím tu parádní atmosféru, kterou si doufám udrží i samotný seriál. Hlavní herečku mám moc ráda, naposledy jsem si ji užila ve Čtyřech svatbách (a jednom pohřbu). Její kolega vypadá taky moc sympaticky a sednou mi k sobě parádně, takže tady jsem nadšená a těším se na Novinku pod lupou.

avatar uživatele
Furiant
Redaktor | Cool level: 85 | Gil Grissom
18. 5. 2021 / 20:52:19 (před 2 roky)
off

Ta diverzita z nových seriálů ABC přímo čiší! :D Aneb pro mě nic koukatelného, takže příští sezónu zůstanu na této stanici věrný pouze Big Sky a Rookiemu.

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
avatar uživatele
Olivia Caroline Jones
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
18. 5. 2021 / 21:48:46 (před 2 roky)
off

Queens: Hned jsem si vzpomněla na nedávné Girls5Eva, které mě fakt zklamalo a nebavilo. Queens působí zajímavěji, ale i tak to asi nebude nic pro mě.

The Wonder Years: Tohle jde úplně naprosto mimo mě. Ale “Rhodey” se dobře poslouchá. Tipuju prodloužení.

Abbott Elementary: To je další mockumentary? Ach jo. Tady se (na rozdíl od Foxáckého “Welcome to Flatch”) nesnaží vytlačit vtipy na sílu, přesto to nebude vůbec vtipné. Za mě ne.

Maggie: Rebecca Rittenhouse zachraňujíc celý program ABC! Jo, na tohle kouknu, i kdyby jen kvůli ní. Bude to přeslazená ptákovina, kterou budu totálně žrát a kterou mi určitě zruší... :D

Jinak mi to tedy vedle Foxu přijde jako hodně velká bída. Ale v otázce diverzity s přehledem vítězí, to zas jo...

Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?
avatar uživatele
sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
18. 5. 2021 / 22:16:08 (před 2 roky)
off

Queens: Vyzera to strasne, nemam rad tu hudbu a uz vobec nie preafektovane "nasty Bitches".

The Wonder Years: Rasisticka verzia ma nejako neuchvatila, nie je to vtipne, nie je to mile a ani rozpravac nema fajn pohodovy hlas... a hlavne teraz by mal rozpravat uz niekde 70+ rokov ...
ragelly skus si pozriet original aspon pilotu daj sancu, mna serial ako dieta bavil a ta jeho prva laska bola nadherna... (Danica McKellar)

Abbott Elementary: To malo byt vtipne? a zase cierny o ciernych pre ciernych .. ale ok mozno ten ich humor proste nechapem.

Maggie: Popis zaujal no nepresvadcil, nad ocakavania ale ze aspon pilotu dam sancu ma zaujal trailer. Ak tam bude viac toho videnia buducnosti a ponesie sa to na pohodovej a usmevnej note(nemusi to byt nasilu vtipne, len nech to nie je trapne s prehnanym studiovym smiechom) mozno dam sancu aj celej serii.

Olivia Caroline Jones Diverzita by bola rozdielnost: tu mas 3 cernoske serialy a jeden bielo asi hispansky .. to uz nie je diverzita. (som uprimne zvedavy v kolkych z nich bude nejaka cierna lezba alebo gay )

Editováno: 1x | Naposledy: 18. 5. 2021 / 22:19:38
avatar uživatele
Kyra01
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
19. 5. 2021 / 15:15:46 (před 2 roky)
off

Zaujala ma len Maggie, vyzerá to na celkom vtipnú a pohodovú oddychovku.

The wheel weaves as the wheel wills.