Absolutně miluju tenhle seriál, taková ta oddychovka klasika. Asi si dám zase v létě maraton 🤩
Tak vzhlad hlavnej predstavitelky je tak neamericky, ze som si dlho myslel ze je to britsky serial. Proste nie je nejaka kraska, no do role sa hodi uplne perfektne a velmi som si ju tu oblubil.
Dabing mi prisiel tiez dost odveci, ak sidobre spominam. Budem si to musiet dat maratonom na opacko a teraz hadam v originale.
Skoda len toho preobsadenia roli co mi strasne vadilo.
To zachodove prkenko je fakt trapne , no vystihuje jej unikatnost, lebo sa o nej pisalo v novinach.
Este z postav takych uplne mimo sa mi paci aj ta jej sestra. Hoci vela priestoru nedostane.
Letos jsem tento seriál viděla v rámci seriálové výzvy. Bylo příjemné vidět Mandyho v jiné roli, než jak ho znám ze seriálu Criminal Minds. Umět anglicky, tak si to dám v originále taky, protože i mě tu moc dabing neseděl (hlavně u Mandyho), ale jinak seriál mě bavil a dost jsem si ho oblíbila, že určitě se někdy znovu podívám. :)
Záchodové prkénko, to je prostě poznávací značka Dead Like Me! A vůbec celkově ta podivná úmrtí :D Miluju tenhle seriál. George byla přesně takový ten "řízek" co mě baví jak v seriálovém, tak reálném světě. Líbil se mi celý tragikomický koncept, že se staneš smrťákem, poznáváš tenhle nový, divný, bláznivý svět, z čehož plyne spousta vtipných situací, ale vlastně jsi pořád i tady mezi živými a musíš tu fungovat dál. Až na tu drobnost, že pro okolní svět jsi mrtvý a běháš po světě v jiném těle... A sbírání duší je "jen" takový nedobrovolný vedlejšák.
Obsazení bylo do jednoho skvělé, i když jsem si docela dlouho zvykala na Daisy, protože měla nelehký úkol nahradit jinou fajn postavu... Za mě rozhodně vede originální znění (vč. Ellen), naopak v dabingu mi vadil Rube. Nevím, jestli je to jeho obvyklý dabér, protože jsem naposledy viděla dabovaného M.P. v Princezně nevěstě, a tam to byl úplně jiný hlas.
O Pushing Daiseies samozřejmě mám povědomí, ale nějak jsem se nedostala přes první díl, ani nevím proč. Možná mě chytne někdy nálada a dám to taky.
...A ten jejich Waffle Haus, ach joooo :))