Neviděla jsem ani jeden z těchto seriálů, ale nejvíce mě láká Wandavision, takže hlas patří tam :)
Upřímně jsem musela uvažovat jestli dám hlas Magnoliím nebo Wandě...nakonec Wanda protože to docela zasáhlo..
Tak ja uplne naopak. Mne Wanda vobec nic nedala takze Magnolias...
Z čeho je probůh ta blonďatá Lana Parilla O_o? A jinak hlas Astronautovým ženám. Jediné, z čeho jsem něco viděla a není to španělský fujtajbl :D.
andromache napsal(a):
Z čeho je probůh ta blonďatá Lana Parilla O_o? A jinak hlas Astronautovým ženám. Jediné, z čeho jsem něco viděla a není to španělský fujtajbl :D.
No jo vidis, ona je ji docela podobna :D Tu ty nemuzes znat, je to z muzikalu...
Tak dneska opet nevim. Znam Smash, libi se mi, ale jsem momentalne zasekla nekde mezi seriemi a ne a ne dokoukat. V planu mam Holky na drate a hrozne rada bych nekdy stihla i WandaVision. A mam pocit, ze aspon jedno z toho Smash predci.
Ale zase koukam, ze Wanda hlas nepotrebuje... Toz mozna vyckam, jak na tom zbyle dva budou zitra a horsimu udelam radost. Asi jo.
IrmaVep napsal(a):
No jo vidis, ona je ji docela podobna :D Tu ty nemuzes znat, je to z muzikalu...
Aha, takže to není Lana jo? Jsem si říkala, že její role jakž takž znám a blond byla snad jednou :-).
andromache napsal(a):
Aha, takže to není Lana jo? Jsem si říkala, že její role jakž takž znám a blond byla snad jednou :-).
Neni. Tohleto je Megan Hilty ze SMASH... sorry, furt si nepamatuju, jak se udela odkaz na herce 🤷
IrmaVep napsal(a):
Neni. Tohleto je Megan Hilty ze SMASH... sorry, furt si nepamatuju, jak se udela odkaz na herce 🤷
Dělá se to zavináčem a pomlčkou bez mezery :-). A jinak je Laně fakt strašně podobná.. Minimálně tady na tom obrázku.
Dneska s přehledem pro Scarlet Witch 😊
andromache napsal(a):
Dělá se to zavináčem a pomlčkou bez mezery :-). A jinak je Laně fakt strašně podobná.. Minimálně tady na tom obrázku.
Diky 😁👍 Jo, tady fakt jo. A je stylizovana do Marilyn Monroe, tu bys v ni mela videt hlavne!😉
Kdyby se objevily skoro v jakémkoli jiném kole, dala bych hlas pěti seriálům z dnešní nabídky. Takhle budu muset ještě hodně přemýšlet (a doufat, že nasbírají ještě nějaké hlasy, aby přeskočily ty nejslabší postupující z jiných kol).
Neviděla jsem ani jedno, v chci vidět mám 3. Hlas jsem dala Pan Am, páč mi přišlo, že to bude potřebovat.
IrmaVep napsal(a):
Diky 😁👍 Jo, tady fakt jo. A je stylizovana do Marilyn Monroe, tu bys v ni mela videt hlavne!😉
Tak MM v ní teda nevidím vůbec :D. Jenom tu Lanu :-).
Za mě dneska Smash :) Ale Pan Am se mi taky hodně líbilo.
Pro neoprávněně předčasně zaříznutý Pan Am!
Dneska jednoznačně Wandavision a koukám, že nejsem jediná. :)
Rozhodnutí pro koho budu dneska hlasovat trvalo asi půl sekundy :D. Wanda ♥!
Achjo, v těhle anketách jsou některé seriály v nevýhodě, díky jejich stáří. 😅 a tady bych hned rozdal hlasy 3 seriálům.