Obrovský dík celému tvůrčímu týmu 5+1. Nejednou jsem díky tomu našla seriál, který by mi jinak utekl, nebo by mě ani nenapadlo, že by mě mohl bavit.
Tleskám a velká gratulace všem, kdo se na těchto článcích zúčastnil. :) Škoda, že žádný už nebyl a několik seriálů museli jít do kolonky Chci vidět. :)
Moc děkuji všem zainteresovaným redaktorům za oživení mé oblíbené rubriky (a další dík za tohle statistické kolo). Sice mi z doporučení nezakotvilo ve watchlistu nějaké ohromující množství, ale o několik zajímavých kousků mě to obohatilo (a na některé nadějné se ještě chystám). Nejvíc asi Tiny World, o kterém bych bez 5+1 neměla ani tušení. Nemile mě překvapilo, že v loserech je Code Black (já za to nemůžu, já už jsem ho měla ve zhlédnutých a ohodnocených).
Jen by mi ještě přišel zajímavý žebříček nejpřidávanějších do chci vidět. Protože tam si adepty na sledování přidávám já, ale pak se na ně dostane třeba až za dlouho (když je právě čas a příznivé rozpoložení).
Ještě jednou děkuji a třeba zase za pár let u třetí série :)
Přidávám se k oslavným příspěvkům. :) Hezky jste mi články prodloužili můj chci vidět list. Ostatně i dnes. :D Díky :)
Taky se přidávám k poděkování za tipy na seriály všem redaktorům, kteří přispívali, a obzvlášť pak Pajkymu, který dával pravidelně články dohromady (věřte, že s tím měl kopu práce).
Za sebe přihodím poslední kousek, který jsem měla postupně zapsaný snad ve třech kategoriích, ale pokaždé jsem ho nakonec nahradila něčím jiným. Takže kdo má chuť na něco britského a historického / dobového, co vychází z pravdivých událostí (skutečných deníků Anne Lister, které se zachovaly), můžete zkusit seriál Gentleman Jack v hlavní roli se Suranne Jones. První série má pouze 8 epizod, druhá se aktuálně natáčí a obsah si můžete přečíst na profilu seriálu :)
Aj za mna jedno velke dakujem, dali ste si s tym pracu a ak uz by som si len minimalne jeden serial pridal do watchlistu tak to pre mna malo zmysel 😉
Přidávám se k díky a neboj Pajky - Ted Lasso tu sice nemá největší základnu, ale má ji snad dostatečně hlasitou a věrnou :D
Jsem neskutečně rád, že jsem mohl být součástí 5+1. Moc děkuju za pravidelný měsíční přísun typů na seriály a velké díky patří hlavně Pajkymu za tu obrovskou dřinu, která je za celou rubrikou schovaná. Během toho roku a půl jsem objevil nějaké ty zajímavé kousky a snad jsem i já aspoň někoho nalákal zase na jiné.
Tak třeba zase příště při jiné rubrice =D
chcela by som sa poďakovať Pajky, že mi dal možnosť byť súčasťou tejto skvelej rubriky a tiež aj ostatným redaktorom vďaka, ktorým som si pravidelne rozširovala môj watchlist. k niektorým číslam v statistike som prispela aj ja a ten pocit, vidieť v nej niektoré zo seriálov čo som ja doporučila, na nezaplatenie.
Led Tasso, pardon teda Ted Lasso , je opomýjaný klenot. keď som prvý krát naň narazila, reku nie,ja a futbal to nie. aj ten herec vyzerá tak neviem ako, to bude blbosť. potom keď bolo už vonku pár časti,tak som to predsa len skúsila a nadávala si ako som o tomto mohla pochybovať. Roy je top.Ted tiež,aj Coach Beard.
Moc děkuji za statistiku. Je zajímavé sledovat různý vkus uživatelů a dají se najít opomíjené seriály. První díl Ted Lasso (mám pocit že trochu kvůli němu je ve výzvě sportovní prostředí) už mám za sebou a jednou se snad dostanu ke zbytku.
It was fun!
Díky, že jste nás četli a doufám, že přízeň zachováte i u dalších rubrik :)
Tahle rubrika se mi nesmírně líbila a strašně mi vyhovovala, díky moc :).