Tak tohle bylo pro mě opravdu těžké. Hned tři favoriti (Buffy, Closer a Gilmorky). No, nakonec jsem se rozhodla a po delším zvážení dávám hlas Buffy. :D
Dnes jsem se rozhodovala mezi Gilmorkama a Closerem. Ukecaný Gilmorky to převaážily jen o chlup, protože zbožňuju jak Brenda pořád někde něco mlsá a má to poschovávané po šuplíkách a ještě jsem neviděla pokračování Gilmorek, takže nejsem ovlivěná případným zklamáním.
Taky tu mám tři favority = Buffy, Gilmorky a Korunu. Hlas jsem dala Koruně, jelikož o postup Buffy a Gilmorek se nemusím bát, si myslím :)
Jednoznačne Jessica.
Za mna tiez tazsie rozhodovanie ako inokedy a teda vyberal som medzi Buffy a Korunou no nostalgia vyhrala 😁
Tak konečne sťažené rozhodovanie. Dnes Dark Angel, Buffy a Jessica. Nakoniec hlas Buffy, to je predsa len srdcovka.
Dneska to bylo zase jednoduché, jednoznačně Jessica. :)
Jessica Jones o kousek před The Crown, tentokrát kupodivu jako pozitivní výběr :-)
pro me dneska tezke rozhodovani.
Dneska se sešly Gilmorky, Crown a Buffy, kterým jsem dal hlas v minulých kolech. Teď jsem se opět nechal zviklat nostalgií a šel hlas Buffy.
V tomto kole první z tuším dvou pro mě velmi těžkých skupin. Nakonec Buffy, ale snad postoupí i Gilmorky a Jessica.
S jistotou, že Buffy i Jessica v pohodě postoupí i bez mého hlasu, jsem ho poslala Brendě Leigh, no vypadá to, že dál už nedojde.
Tak tady doufám vyhraje snídaňový seriál aka Gilmore Girls👀
Možná celkem i zbytečné tady psát, že můj hlas šel Buffy... zase :D.