Diskuze k článku Vzpomínáme: Once Upon a Time (2011–2018)
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
3. 9. 2021 / 18:45:05 (před 3 roky)
off

Jsem sám, komu kazila koukání Snow White s jejím partnerem? (Zato Rampelník byl skvělej :-).

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
3. 9. 2021 / 18:58:28 (před 3 roky)
on

Díky za skvělý článek, úžasné jako vždy. Je fajn si vše takhle znovu připomenout.

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
3. 9. 2021 / 19:04:38 (před 3 roky)
off
_-0-_ napsal(a):

Jsem sám, komu kazila koukání Snow White s jejím partnerem? (Zato Rampelník byl skvělej :-).

Mě Snow s Charmingem naopak skoro nevadili. Zato Rumpl mě těma svýma názorovýma veletočema vytáčel neskutečně. Nesnáším tenhle typ postav, co furt slibuje, že se změní, ale stejně ti nakonec bodne kudlu do zad. Fujtajbl. I proto jsem přestala v pětce OUAT sledovat, protože mě vyloženě přestalo bavit to, jak ho Belle furt brala zpátky. Být ho já, tak ho ukopu k smrti, šmejda jednoho.. A hrozně mi vadil Hook. To byl obyčejný, k Emmě se naprosto nehodící kokot.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
fabec1222
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
3. 9. 2021 / 19:07:22 (před 3 roky)
on

Velká srdcovka ♥♥♥♥ Carlyle tu byl fantastickej, a je škoda, že seriál byl pro kritiky asi až moc rodinného tažení, aby mu dali nějaké velké ceny.

AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
3. 9. 2021 / 19:11:44 (před 3 roky)
off

První tři řady byly super. Pak už jsem koukala víceméně ze setrvačnosti. Vím, že i ty další řady měly super momenty, ale už to prostě nebylo ono. Možná se to moc překomplikovalo? Nevím. Jen jsem prostě už nebyla až tak nadšená jako ze začátku.

Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
3. 9. 2021 / 19:22:44 (před 3 roky)
off

Vdaka za vyborny a vycerpavajuci clanok, ale na to sme uz od teba zvyknuti, ze ragelly... 😉👍

Za mna top serial, srdcovka, bavili ma tam vsetci a uzival som si vsetky serie, aj ked v sedmicke mi chybala Emma a mlady Henry. Snad raz bude cas a chut na opatovny maraton. Je super si takto zaspominat a uprimne chyba mi takyto serial v dnesnej dobe 😉

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
3. 9. 2021 / 20:00:38 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

Mě Snow s Charmingem naopak skoro nevadili. Zato Rumpl mě těma svýma názorovýma veletočema vytáčel neskutečně. Nesnáším tenhle typ postav, co furt slibuje, že se změní, ale stejně ti nakonec bodne kudlu do zad. Fujtajbl. I proto jsem přestala v pětce OUAT sledovat, protože mě vyloženě přestalo bavit to, jak ho Belle furt brala zpátky. Být ho já, tak ho ukopu k smrti, šmejda jednoho.. A hrozně mi vadil Hook. To byl obyčejný, k Emmě se naprosto nehodící kokot.

Mně nevadili, ale že by mě bavili, to se taky říct nedá. Jako jo, bavili mě v první sérii, ale tak od třetí dál už tam byli víceméně jen do počtu, neměli žádnou pořádnou dějovou linku. S Goldem a Belle souhlasím, to už jsem si ostatně vyříkala při mých názorech na jednotlivé série, co jsem psala na timeline. Ale zato Rumple ve flashbacích ze svých zlodušských dní (když se chichotal a měl ten zlatý make-up) byl parádní, ten mě bavil vždycky, když se objevil.

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
3. 9. 2021 / 20:01:28 (před 3 roky)
off
Petyer napsal(a):

Vdaka za vyborny a vycerpavajuci clanok, ale na to sme uz od teba zvyknuti, ze ragelly... 😉👍
Deaneira napsal(a):

Díky za skvělý článek, úžasné jako vždy. Je fajn si vše takhle znovu připomenout.

Díky za pochvalu ❤

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
3. 9. 2021 / 20:04:33 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

Mě Snow s Charmingem naopak skoro nevadili. Zato Rumpl mě těma svýma názorovýma veletočema vytáčel neskutečně. Nesnáším tenhle typ postav...

Myslel jsem to jinak (a zjevně nevýstižně napsal) - neměl jsem na mysli charaktery postav, ale sympatie a nesympatie vůči protagonistům. Snow White a Charminga hráli herci, kteří jsou mi neuvěřitelně nesympatičtí, kdykoliv jsem viděl jejich obličeje a mimiku (a že to bylo skoro pořád), tak jsem se s odporem otřásl. Nejvíce to platilo u S. W.

U Rampelníka tomu bylo naopak. Podotýkám, že nemám na mysli vzhled, ale (ne)sympatie, což jsou pocity, které vůči hercům pociťuji zcela výjimečně (většinou je pro mě - snad jako pro každého diváka - dominantní pocit z charakteru postavy a patrně také v menší míře vzhled). Ale S.W. a CH? Brrr!

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
andromache
3. 9. 2021 / 20:30:42 (před 3 roky)
off
ragelly napsal(a):

Mně nevadili, ale že by mě bavili, to se taky říct nedá. Jako jo, bavili mě v první sérii, ale tak od třetí dál už tam byli víceméně jen do počtu, neměli žádnou pořádnou dějovou linku. S Goldem a Belle souhlasím, to už jsem si ostatně vyříkala při mých názorech na jednotlivé série, co jsem psala na timeline. Ale zato Rumple ve flashbacích ze svých zlodušských dní (když se chichotal a měl ten zlatý make-up) byl parádní, ten mě bavil vždycky, když se objevil.

Tak za to jeho zlodušské chichotání jsem měla chuť zarazit mu zuby do krku. Já prostě nesnáším záporáky. Zvláště mužské záporáky, ty bych zabíjela na potkání a při jejich překračování bych na ně ještě plivla :D. A Golda bych si vychutnala náramně...

_-0-_ napsal(a):

Myslel jsem to jinak (a zjevně nevýstižně napsal) - neměl jsem na mysli charaktery postav, ale sympatie a nesympatie vůči protagonistům. Snow White a Charminga hráli herci, kteří jsou mi neuvěřitelně nesympatičtí, kdykoliv jsem viděl jejich obličeje a mimiku (a že to bylo skoro pořád), tak jsem se s odporem otřásl. Nejvíce to platilo u S. W.

U Rampelníka tomu bylo naopak. Podotýkám, že nemám na mysli vzhled, ale (ne)sympatie, což jsou pocity, které vůči hercům pociťuji zcela výjimečně (většinou je pro mě - snad jako pro každého diváka - dominantní pocit z charakteru postavy a patrně také v menší míře vzhled). Ale S.W. a CH? Brrr!

Jo takhle.. V tom případě mi ti dva nevadili tuplem :D. I když je fakt, že S.W. prostě víc sluší dlouhé vlasy a docela mě naštvala (again!) tím, že se nechala od Charminga v reálu zbouchnout a bylo to na ní dost vidět...Meh.. Na Charminga názor nemám, zato Carlyle je mi protivný už od pohledu. Hnusný zuby :D. A myslím, že umělé jako Gold neměl.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
F.Valek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
4. 9. 2021 / 01:58:01 (před 3 roky)
off

Jé, já na OUaT vzpomínám tak silně... Je to vlastně jeden z mých prvních seriálů, které jsem sledoval čistě online se stahováním a titulky, a ne někde v televizi. Léta páně 2011, kdy jsem vyšel devítku a na seriál mě upozornila moje tehdejší nejlepší kamarádka, se kterou se už 9 let nebavíme. V noci jsem tajně běhal do pokoje k tetě, když byla pryč, a koukal jsem na její DigiTV na Jojku, kde dávali první sérii se slovenským dabingem. Když jsem dělal přijímačky na vysokou, zrovna jela 4. série a já během psaní scio testů myslel na to, jak to asi s Annou a Elsou dopadne. V prváku na vysoké jsem pak spolužačce dával všechny série na flashce. Ve druháku na vysoké mi posílala fotku paní z metra, která vypadala jako Belle. Na poslední sérii jsem skoro nechtěl koukat a moc mě už nebavila, ale Drizzela byla fajn a finále ušlo. :D

This ain't for the best, my reputation's never been worse... You must like me for me.
NinaH
Běžný uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
4. 9. 2021 / 16:27:36 (před 3 roky)
off

Ja som sa k tomuto seriálu dostala len čistou náhodou. Na jednej stránke som zbadala, že ľudia shippujú Emmu a Reginu a som si tak hovorila, že Regina je taká stará a Emma celkom ujde, moc mi k sebe nešli. A keďže som nemala čo pozerať, tak som sa rozhodla, že si pozriem jednu epizódu, že aké to je. Uvidím Lanu Parrillu a bum vymaľované :D Všetky série som musela len kvôli nej a Emme vidieť :D Takže som to celé pozerala len kvôli SwanQueen :D

andromache
4. 9. 2021 / 17:00:15 (před 3 roky)
off
NinaH napsal(a):

Ja som sa k tomuto seriálu dostala len čistou náhodou. Na jednej stránke som zbadala, že ľudia shippujú Emmu a Reginu a som si tak hovorila, že Regina je taká stará a Emma celkom ujde, moc mi k sebe nešli. A keďže som nemala čo pozerať, tak som sa rozhodla, že si pozriem jednu epizódu, že aké to je. Uvidím Lanu Parrillu a bum vymaľované :D Všetky série som musela len kvôli nej a Emme vidieť :D Takže som to celé pozerala len kvôli SwanQueen :D

Neviděla jsi náhodou zuřivé SwanQueen shippers náhodou na tumbrl :D? Já díky němu znám takových seriálů.. :D.

NinaH
5. 9. 2021 / 08:47:33 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

Neviděla jsi náhodou zuřivé SwanQueen shippers náhodou na tumbrl :D? Já díky němu znám takových seriálů.. :D.

Dosť aj možné, že to tam na mňa vybehlo :D

Nov27
5. 9. 2021 / 12:55:13 (před 3 roky)
off

Dobrý den, mohla bych poprosiit o doplnění k seriálu/telenovele Plameny vášně v českém dabingu celé všecky díly a ještě seriál Sedmé nebe (7th heaven) všecky díly v českém dabingu děkuji moc

andromache
5. 9. 2021 / 12:57:58 (před 3 roky)
off
NinaH napsal(a):

Dosť aj možné, že to tam na mňa vybehlo :D

Vůbec bych se nedivila :D. To je místo, kde se scházíme :D. Čím šílenější ship, tím líp :D. Aspoň občas mi to tak přijde :D.

Regina Mills
5. 9. 2021 / 13:11:22 (před 3 roky)
off

Moc mě tento seriál bavil a nejvíce jsem si oblíbila herečku Lana Parrilla. A narodil od ostatních tak mě nebavila první série ale až ty další

chisko6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
5. 9. 2021 / 22:12:43 (před 3 roky)
off

Asi první tři série jsem OUaT milovala, pak už mi to přišlo takový zmatený a překombinovaný. Sledovat jsem přestala asi někdy v půlce páté série. Těžko říct, jestli to vůbec někdy dokoukám. Spíš bych se znovu podívala na ty začátky.