Začíná přituhovat, ale hard to zase až tak nebylo :D
Jediný problém byl dneska u duelu Buffy a Čarodějek, to byla opravdu ošklivá Sophiina volba, no nakonec hlas pro Buffy 🤩
Aktuální výsledky Buffy vs. Charmed mě překvapují. Můj hlas šel k Buffy. No, jsem zvědavá na finální žebříček :)
Skoro to vypadá, že mi Charmedky udělají radost a porazí VampireWhore...
To je neuvěřitelný, kolik mi to dnes po volbách ukázalo 50:50 :-)
Přiznám se, že mě mrzí, jak špatně si vede Doktorka Quinnová. Na tomhle seriálu jsem vyrůstala, jako malá jsem hltala každou epizodu a myslím, že i otázka předsudků a rasismu tam byla vykreslena hodně přirozeně a nebila tak do očí, jako v některých současných seriálech.
_karel_ napsal(a):
To je neuvěřitelný, kolik mi to dnes po volbách ukázalo 50:50 :-)
Taky mě to pobavilo. :D
Jessica Jones a Agent Carter prehrajú s ujačanou kravou. Svet fakt speje do záhuby.
Arkantos napsal(a):
Jessica Jones a Agent Carter prehrajú s ujačanou kravou. Svet fakt speje do záhuby.
Fakt? Já jsem se tak soustředila na to, že nejspíš vyhrajou Gilmorky :(, že jsem si ostatní duely nekontrolovala... Tak to je opravdu konec civilizace :((
Arkantos napsal(a):
Nikdy nepochopím, co na tom demolátorovi ušních bubínků všichni vidí >:(.
andromache napsal(a):
Nikdy nepochopím, co na tom demolátorovi ušních bubínků všichni vidí >:(.
Možná si nejen zacpou uši, ale i odvrátí zrak (vidí-nevidí). Potom to může být vcelku snesitelný sledovací zážitek :-)
Kedy vlastne bude vyhodnotenie?
Arkantos napsal(a):
Kedy vlastne bude vyhodnotenie?
Až mi fruiko dodá výsledky.