A kde je Macko Uško!(s dabingom Michala Dočolomanského) pre Slováka asi najtypickejší večerníček vôbec!
odkaz
kunko napsal(a):
A kde je Macko Uško!(s dabingom Michala Dočolomanského) pre Slováka asi najtypickejší večerníček vôbec!
Malý počet hodnocení, nebyl v top 100 nejvíce hodnocených večerníčků.
Tak dnes velmi těžké. Nakonec včelí medvídci, protože prostě Pučmeloud. Krtka si pouštěl malej tak dlouho, že ho už moc nedávám a potom co jsem viděla díl, jak krtek odrodil zajíce, tak mám krtka na dlouho dost. Chtěla jsem hlasovat pro hrochy, ty jsou senzační, ale když ten Pučmeloud...
Tak když jsem si o něj včera řekl, tak mu musím samozřejmě dát i hlas! Díky Ragelly za přidání Krtka :D (divím se, že ho nevedete jako večerníček)
Ale doufám, že postoupí i Včelí Medvídci
ragelly napsal(a):
Malý počet hodnocení, nebyl v top 100 nejvíce hodnocených večerníčků.
Chápem, na Slovensku by bol každopádne celkový víťaz ankety :P
Vceli medvidci! Maji nej songy.
Krtek mi vzdycky prisel trochu retardovanej...
Tak hlas jasně dostává Krtek, kterého jsem sledovala. :D Mikeše si spíše pamatuji, jak mně a ségře četla knihu mamka před spaním (několikrát), ale jako večerníček tedy ne. :D
kunko napsal(a):
kunko napsal(a):
Chápem, na Slovensku by bol každopádne celkový víťaz ankety :P
Tiež som na Macka Uška čakala :D A ešte mi tu chýbajú moje obľúbené Príšerky z Lochnesského jazera. Kvôli nim som ako malá odmietla ísť na dovolenku k moru, lebo práve bežali :D
sonkad napsal(a):
Tiež som na Macka Uška čakala :D A ešte mi tu chýbajú moje obľúbené Príšerky z Lochnesského jazera. Kvôli nim som ako malá odmietla ísť na dovolenku k moru, lebo práve bežali :D
Jestli je to Rodina Nessových, tak na ty ráda vzpomínám taky. Bohužel tady taky nejsou vedeni jako večerníček. Na nominaci by jim počet hlasů stačil.
sonkad napsal(a):
Jasné pamätám, chýba mi tu tiež Jurošík a Požiarnik Sam...
Písničky z Včelích medvídků mi zní v hlavě dodnes. Miluju. :)
Krtek to má jistý, takže Mikeš.. Nezapomenutelný Höger jako vypravěč...
Krásné večerníčky, ale KRTEČEK :-) můj nejmilovanější.
Krteček a Brumda s Čmeldou jsou v suchu, tak můžu hlasovat pro Mikeše. Knížka byla má oblíbená a večerníček taky.
Včelí medvídci nám spolu s krtečkem jedou teď doma imrvére. Krteček má určitě náskok, tak tam dám asi včelí medvídky. Hlavně taky kvůli těm dílům krtečka s nahým chlapem a s králičím porodem. Z těch mi je nevolno.
A bude taky další kolo, ragelly ?
IP Freely napsal(a):
Včelí medvídci nám spolu s krtečkem jedou teď doma imrvére. Krteček má určitě náskok, tak tam dám asi včelí medvídky. Hlavně taky kvůli těm dílům krtečka s nahým chlapem a s králičím porodem. Z těch mi je nevolno.
Jo, Krtek ve snu je dobré psycho :) O mamince ani nemluvím. Ale on třeba i takový Krtek a uhlí je pěkně obskurní. Nebo jak se s myškou chystali na diskošku :)
Litocha napsal(a):
A bude taky další kolo, ragelly ?
Doufám že brzy, v pátek jsem fruikovi dala seznam postupujících, takže až mi vytvoří nové ankety.
ragelly napsal(a):
Doufám že brzy, v pátek jsem fruikovi dala seznam postupujících, takže až mi vytvoří nové ankety.
Super, díky.