Diskuze k článku Anketa: Dobrý večer (top 30, nominace 1)
Nyx
Redaktor | Cool level: 75 | poručík Horatio Caine
20. 12. 2021 / 13:09:14 (před 2 roky)
off

Neviem, či som to len ja, ale nedá sa mi hlasovať.

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
20. 12. 2021 / 13:12:54 (před 2 roky)
off

Chybča se vloudila:

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
20. 12. 2021 / 13:13:11 (před 2 roky)
off
phoboska napsal(a):

Neviem, či som to len ja, ale nedá sa mi hlasovať.

Už snad dobrý :) Bylo tam špatně nastavené datum konce hlasování.

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
20. 12. 2021 / 13:20:46 (před 2 roky)
off

Pojďte pane, budeme si hrát a pak dlouho nic.

Btw., prosím, nehlasujte pro Majora Zemana v dětském vydání...

Editováno: 1x | Naposledy: 20. 12. 2021 / 13:23:15
Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
20. 12. 2021 / 13:43:39 (před 2 roky)
off

Dnes těžké rozhodování, ale nakonec hlas patří Fíkovi :)

Janey T.
darbak
Redaktor | Cool level: 18 | Kocour
20. 12. 2021 / 15:00:26 (před 2 roky)
on

Velmi těžké rozhodování, už jde do tuhého. Mach a Šebestová, Krkonošské pohádky nebo medvědi od Kolína?
Nakonec to dostaly Krkonošské pohádky, které to evidentně nepotřebovaly :D

A dost mě udivuje, jak to Mach se Šebestovou a medvědy (zatím) nedávají...

Obsesivní perfekcionista, co má rád ankety a fotočlánky.
Editováno: 1x | Naposledy: 20. 12. 2021 / 15:01:22
chisko6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
20. 12. 2021 / 15:18:34 (před 2 roky)
off

Rozhodování už začíná být těžké. Ale kluci od Kolína můj hlas vyhráli.

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
20. 12. 2021 / 15:32:59 (před 2 roky)
off

Dneska kouzelné sluchátko. Zrovna včera jsem řešila, jak moc se mi líbí epizoda, kdy se ti dva s Jonatánem zmenší a jdou bojovat s bacily do Kropáčkova krku, aby ho zbavili angíny :D.

Co furt máte s tím dětským vydáním majora Zemana????

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
_-0-_
20. 12. 2021 / 16:05:45 (před 2 roky)
off
andromache napsal(a):

D...Co furt máte s tím dětským vydáním majora Zemana????

NECHUŤ K INDOKTRINACI TĚCH NEJMENŠÍCH

Editováno: 1x | Naposledy: 20. 12. 2021 / 16:09:07
Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
20. 12. 2021 / 17:11:31 (před 2 roky)
on

Dneska těžké rozhodování...

Jenny
Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
20. 12. 2021 / 23:57:30 (před 2 roky)
on

No, to snad ne! Nacpat mi dva nejoblíbenější večerníčky dohromady se sojkou bonzačkou, medvědy a těmi dvěma zpod pařezu! Nakonec hlas pro sluchátko (potřebuje to víc) a budu plakat...

Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
21. 12. 2021 / 08:53:08 (před 2 roky)
off
_-0-_ napsal(a):

NECHUŤ K INDOKTRINACI TĚCH NEJMENŠÍCH

Tenhle článek by měl být povinná četba. Škoda, že většina hlasujících nechodí do diskuze :(

Non cuspi causa qui non debe cuspire
mayas
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
21. 12. 2021 / 12:28:04 (před 2 roky)
off
Kolombo napsal(a):

Tenhle článek by měl být povinná četba. Škoda, že většina hlasujících nechodí do diskuze :(

Inu takhle...já vím už od základky, že Krkonošské pohádky byly celkem slušná propaganda...ALE, Krkonošské pohádky jsou součástí mého dětství a upřímně je mám ráda. Abych pravdu řekla, nikdy nezapomenu na šikanu mezi kamarádama v Pojďme pane, budeme si hrát a teprv doufám, že jednou tomu velkýmu odpustím, že sežral princeznu...:/

Editováno: 1x | Naposledy: 21. 12. 2021 / 12:29:43
Kolombo
21. 12. 2021 / 13:17:48 (před 2 roky)
off
mayas napsal(a):

Inu takhle...já vím už od základky, že Krkonošské pohádky byly celkem slušná propaganda...ALE, Krkonošské pohádky jsou součástí mého dětství a upřímně je mám ráda. Abych pravdu řekla, nikdy nezapomenu na šikanu mezi kamarádama v Pojďme pane, budeme si hrát a teprv doufám, že jednou tomu velkýmu odpustím, že sežral princeznu...:/

Já hlasoval pro Maxipsa Fíka :D Já to hlasování pro nostalgii navzdory tomu, že ta propaganda je tam jasná, asi nikdy nepochopím. Měl jsem Krkonošský pohádky rád jako malej, ale jakmile mi začali docházet souvislosti, tak to bylo velké NE. Zlatej dobrej Krakonoš, co jsme měli na audiokazetách. Po něm se mi trochu stýská :)

Editováno: 1x | Naposledy: 21. 12. 2021 / 13:17:59
malina2035
Dlouholetý uživatel | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
21. 12. 2021 / 15:52:17 (před 2 roky)
off
mayas napsal(a):

... nikdy nezapomenu na šikanu mezi kamarádama v Pojďme pane, budeme si hrát ...

už jsem se bála že to strašilo jen mě :-) ... jako dítě jsem je neměla ráda, nicméně s věkem jsem jim odpustila ;) . Nevyhledávám je, ale když na ně narazím kouknu se. To výtvarné zpracování a některé hlášky mám doopravdy ráda.
Jinak hlas byl pro Krkonošské pohádky.

Daniela
Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
21. 12. 2021 / 23:56:41 (před 2 roky)
on
mayas napsal(a):

Abych pravdu řekla, nikdy nezapomenu na šikanu mezi kamarádama v Pojďme pane, budeme si hrát a teprv doufám, že jednou tomu velkýmu odpustím, že sežral princeznu...:/

Moje řeč, jako dítě jsem nesnášela, jak se velký k malému chová. A taky to bylo takové ponuré, co se týká barev.

IP Freely
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
22. 12. 2021 / 00:07:36 (před 2 roky)
off
Kolombo napsal(a):

To už je schizofrenie. S takovou se dá propaganda najít i ve včelích medvidcích. Chudák pučmeloud.

If you want me, you find me Right here at the bar Just wait until I have finished this jar
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
22. 12. 2021 / 00:15:26 (před 2 roky)
off
Kolombo napsal(a):

Přečteno a stejně, kdybych se účastnila anket, hodím to Krkonošským pohádkám ;).

Kolombo
22. 12. 2021 / 08:40:49 (před 2 roky)
off
IP Freely napsal(a):

To už je schizofrenie. S takovou se dá propaganda najít i ve včelích medvidcích. Chudák pučmeloud.

Děkuju za briskní analýzu mého duševního zdraví a posílám klíčenku 😘 Propaganda u Krakonoše a Včelích Medvídků není ani jinej level, ale úplně jinej sport.

_-0-_
22. 12. 2021 / 12:43:25 (před 2 roky)
off
IP Freely napsal(a):

Doporučuji si přečíst:

1) Diplomka: Komunistická ideologie v československých filmových pohádkách v letech 1948-1989

2) Bakalářka: KOMUNISTICKÁ PROPAGANDA ZAMĚŘENÁ NA DĚTI VE 40. A V 50. LETECH 20. STOLETÍ V ČESKOSLOVENSKU

3) Studentská práce: (Studijní obor 6703R006: Sociologie a sociální politika - bakalářské studium) - Pohádkový svět tak trochu jinak

Byla to doba systematického vymývání mozků celé populace, od juvenilního věku po důchodce. Do večerníčků (a pochopitelně i pohádek) se to promítlo také.