Diskuze k článku Televizní tvůrci: Michael Hirst
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
20. 2. 2022 / 16:35:26 (před 2 roky)
off

Jako.. Obsadit do něčeho Rhys-Meyerse a říct o té postavě že je sexy, si poměrně dost protiřečí :D. Stejně jako nebylo nikdy nic sexy na ambiciózním šaškovi Jindrovi, tak není nic sexy ani na Meyersovi :D. No, takže se na tu roli v podstatě hodil, mínus ta sexy poznámka :D. A jinak když někde vidím Hirst, tak potřebuje mozek tak deset vteřin na to, aby si uvědomil, že je to někdo jiný a ne jenom blbě napsaný Michael Hurst :-).

jo a ještě ke Camelotu.. Když vidím, že na něm spolupracoval s Chinballem a se znalostí toho, jak to s Camelotem dopadlo mě tak napadá, že to s DW opravdu nemohlo dopadnout dobře, když se showrunnerství chopil Chinball :(. Možná kdyby se toho místo Chinballa chopil právě Hirst, tak mohla být celá éra 13th úplně jiná..

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
patrik1177
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
20. 2. 2022 / 18:55:45 (před 2 roky)
off

Mňa najviac vytáča, že všetci tvrdia, že Benioff a Weiss domrvili koniec Game of Thrones, ale to, že tento pán po 4. sérii totálne odflákol Vikingov už netrápi nikoho. Vikings: Vallhalu ani sledovať neplánujem, keďže považujem Vikingov za zatiaľ najväčšie seriálové sklamanie v mojom živote.

Pajky
Autor článku | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
21. 2. 2022 / 10:19:43 (před 2 roky)
off

Já žádný z jeho seriálů neviděl, ale říkal jsem si, že je ideální čas ho vydat, když se blíží premiéra nových Vikingů :)

Třeba by obsadil Rhys-Meyerse do role Doctora :D

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
21. 2. 2022 / 14:35:11 (před 2 roky)
off
Pajky napsal(a):

Třeba by obsadil Rhys-Meyerse do role Doctora :D

Sice jsem se trochu vyděsila, ale na druhou stranu.. Doctor aspoň není popisovaný jako sexy postava, takže.. :D :D. Možná by to mělo něco do sebe :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.