19. 4. 2022

Výbušná koťátka ovládnou Netflix

Výbušná koťátka ovládnou Netflix

Netflix rozjíždí nový vesmír vybudovaný okolo karetní hry Exploding Kittens (Výbušná koťátka).

Pustil se totiž do vývoje animovaného seriálu, ale pozadu nezůstává ani oddělení videoher, kde se také připravuje nová hra inspirovaná právě touhle karetní deskovkou.

Za animákem stojí samá zvučná jména ať už jde o tvůrce legendárního King of the Hill (Tatík Hill a spol.) v podobě Mika Judge a Grega Danielse, nebo o obsazení hlavních hlasů, kde se na Netflix vrací „Lucifer“ Tom Ellis. Ale i další jména zní lákavě. Jsou jimi totiž Abraham Lim (The Boys), Lucy Liu (Elementary), Ally Maki (Wrecked), Mark Proksch (Better Call Saul) a Sasheer Zamata (Woke).

Premiéra seriálu, kde věčný konflikt mezi dobrem a zlem dosáhne epických rozměrů, když jsou Bůh i Ďábel posláni na Zemi v tělech podsaditých koček domácích, je naplánována na rok 2023.

Mobilní hra, by měla vyjít už letos v květnu a bude téměř stejná jako karetní hra. Navíc budou zatím dvě nové exkluzivní karty, které odhalí pozici karty „Exploding Kitten“ a obrátí pořadí balíčku. Další karty a herní mechanismy spojené s animovaným seriálem budou do mobilní edice přidány později. Hra bude pro předplatitele Netflixu zdarma bez dalších poplatků nebo nákupů v aplikaci.


Hráli jste už někdy Výbušná koťátka? A co říkáte na jejich digitální verzi a připravovaný seriál?

Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Biskin

Biskin

snad to bude NSFW verze, ta má vtipnější obrázky
před 2 roky
Fruiko

Fruiko

Chtěl jsem udělat nějaký clickbait titulek ve stylu Tom Ellis se vrací jako ďábel...
před 2 roky
andromache

andromache

Jakože by se na to chytili fanoušci Lucifera jo :D? A už je jisté, že bude namlouvat ďábelského kocoura...
před 2 roky
Další články k tématu