9. 5. 2022

Co týden dal a vzal - Minx, Julia, Control Z a další...

Co týden dal a vzal - Minx, Julia, Control Z a další...

Minulý týden jsme tu měli samé velké zprávy. Dnes kvalitu nahradíme kvantitou. Je toho za ten týden docela dost… A tak přejdeme k naší obvyklé otázce…

Které zprávy chcete číst první?

Dobré zprávy

Nova se svým kulinářsko-cestovatelským seriál Souboj na talíři zabodovala a tak se může letos na podzim vrátit s druhou řadou.

Tubi prodlužuje animovanou šílenost jménem The Freak Brothers pro druhou sérii. V hlasovém obsazení naleznete Woodyho Harrelsona či Johna Goodmana, tak to už jen díky nim možná stojí za zkoušku.

IMDB TV ještě před premiérou prodlužuje svou očekávanou novinku Bosch: Legacy (Bosch: Odkaz) pro druhou sérii. Takže ani po ukončení původního Bosche o svého oblíbeného detektiva jen tak nepřijdeme.

Game Theory with Bomani Jones se na HBO dočká druhé série. Dobré zprávy přicházejí jen dva týdny po konci té šestidílné první.

ITV prodlužuje svoje komediální drama The Larkins pro druhou sérii.

Sweet Magnolias (Sladké magnólie) se na Netflixu vrátí se třetí sérií.

Životopisný komediální seriál Julia dostává od HBO Max druhou sérii. A to nemáme ještě ani týden od konce první série.

Seriál The Equalizer (Equalizer) s námi bude minimálně další dvě sezóny, jelikož stanice CBS obnovuje seriál pro třetí a rovnou i pro čtvrtou sérii.

HBO Max prodlužuje retro komedii Minx pro druhou sérii.

Oblíbený “dokument” o světě závodů a závodníků Formula 1: Drive to Survive (F1: Touha po vítězství) se dočká na Netflixu dalších dvou sérií.

Skečová komedie I Think You Should Leave with Tim Robinson (Tak snad abyste šli s Timem Robinsonem) dostává od Netflixu třetí sérii.

Špatné zprávy

Peacock po dvou sériích ruší revival Saved by the Bell. Pokračování stejnojmenného populárního sitcomu z 90. let se dočkalo 20. epizod.

Třetí série Control Z dorazí na Netflix v červenci. Prozatím to vypadá, že půjde o závěrečnou řadu, další plánované nejsou.

Stanice ABC ruší po první sérii hudební drama Queens. Hudební drama tak končí po 13 epizodách.

Stažení Promised Land z programu ABC před pár týdny napovědělo mnohé, ale teď už to máme oficiálně potvrzené. Seriál byl zrušen a dalších sérií se již nedočká.


Tak co trefily se stanice do nějakého z vašich favoritů?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu