The Seven Deadly Sins: Four Knights of the Apocalypse má být místo Nanatsu no Taizai, žádná nová série to není.
Je to nové dobrodružství s jinými hlavními hrdiny, které se odehrává po letech původního anime.
https://m.imdb.com/title/tt20228550/
Já se nejvíc těším na Lupina. Z Lokiho nejsem tak odvařenej jako všichni. :D
A já se netěším na nic :D
Konečně alespoň zvolním tempo a budu stíhat sledovat všechno, co mám rozkoukané :D
Fruiko, už mi to delší dobou vrtá hlavou - jak prosím "poměřuješ" ty "nejvíce očekávané" novinky/seriály? To je podle toho, kolika uživatelům to čeká ve Chci vidět, příp. ve Watchlistu? Nebo je to metrika převzaná z nějakého serveru (něco jako kolik lidí to Googlilo nebo jaký "buzz" to způsobilo)?
Anyk napsal(a):
Fruiko, už mi to delší dobou vrtá hlavou - jak prosím "poměřuješ" ty "nejvíce očekávané" novinky/seriály? To je podle toho, kolika uživatelům to čeká ve Chci vidět, příp. ve Watchlistu? Nebo je to metrika převzaná z nějakého serveru (něco jako kolik lidí to Googlilo nebo jaký "buzz" to způsobilo)?
Do článku to je podle prostého ”chci vidět”. Zatím to tam je potřetí a hrubým osobním odhadem mi to přišlo relevantní, tak jsem neměl potřebu to zatím počítat nějak sofistikovaněji.
Fruiko napsal(a):
Do článku to je podle prostého ”chci vidět”. Zatím to tam je potřetí a hrubým osobním odhadem mi to přišlo relevantní, tak jsem neměl potřebu to zatím počítat nějak sofistikovaněji.
V pořádku, díky, já jen abych měla kontext k této informaci (zda se jedná o naše končiny či zahraničí apod.) 😉