Diskuze k článku Týden v obraze:
A.R.G.U.S.
Redaktor | Cool level: 64 | Tyrion Lannister
1. 10. 2023 / 17:40:15 (před 59 týdny)
off

The Seven Deadly Sins: Four Knights of the Apocalypse má být místo Nanatsu no Taizai, žádná nová série to není.
Je to nové dobrodružství s jinými hlavními hrdiny, které se odehrává po letech původního anime.
https://m.imdb.com/title/tt20228550/

_karel_
Dlouholetý uživatel | Cool level: 70 | Eric Northman
1. 10. 2023 / 19:29:04 (před 59 týdny)
off

Lokínek a SurrealEstate. Ostatní plevel mě nezajímá. :-)

Fruiko
Autor článku | Cool level: 125 | Peggy Carter
1. 10. 2023 / 19:32:00 (před 59 týdny)
off

Já se nejvíc těším na Lupina. Z Lokiho nejsem tak odvařenej jako všichni. :D

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
darbak
Redaktor | Cool level: 18 | Kocour
1. 10. 2023 / 19:38:47 (před 59 týdny)
off

A já se netěším na nic :D

Konečně alespoň zvolním tempo a budu stíhat sledovat všechno, co mám rozkoukané :D

Obsesivní perfekcionista, co má rád ankety a fotočlánky.
Anyk
Redaktor | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
2. 10. 2023 / 18:54:16 (před 59 týdny)
off

Fruiko, už mi to delší dobou vrtá hlavou - jak prosím "poměřuješ" ty "nejvíce očekávané" novinky/seriály? To je podle toho, kolika uživatelům to čeká ve Chci vidět, příp. ve Watchlistu? Nebo je to metrika převzaná z nějakého serveru (něco jako kolik lidí to Googlilo nebo jaký "buzz" to způsobilo)?

Fruiko
Autor článku | Cool level: 125 | Peggy Carter
2. 10. 2023 / 19:34:07 (před 59 týdny)
off
Anyk napsal(a):

Fruiko, už mi to delší dobou vrtá hlavou - jak prosím "poměřuješ" ty "nejvíce očekávané" novinky/seriály? To je podle toho, kolika uživatelům to čeká ve Chci vidět, příp. ve Watchlistu? Nebo je to metrika převzaná z nějakého serveru (něco jako kolik lidí to Googlilo nebo jaký "buzz" to způsobilo)?

Do článku to je podle prostého ”chci vidět”. Zatím to tam je potřetí a hrubým osobním odhadem mi to přišlo relevantní, tak jsem neměl potřebu to zatím počítat nějak sofistikovaněji.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Anyk
Redaktor | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
3. 10. 2023 / 08:46:27 (před 59 týdny)
off
Fruiko napsal(a):

Do článku to je podle prostého ”chci vidět”. Zatím to tam je potřetí a hrubým osobním odhadem mi to přišlo relevantní, tak jsem neměl potřebu to zatím počítat nějak sofistikovaněji.

V pořádku, díky, já jen abych měla kontext k této informaci (zda se jedná o naše končiny či zahraničí apod.) 😉