27. 1. 2024

SkyShowtime v únoru

SkyShowtime v únoru

Únor je pro SkyShowtime silný a dorazí některé slavné premiéry. Streamer také volí docela často novou metodu uvolňování seriálů, kdy některé rozdělí na dvě poloviny a ty pak vypustí ve dvou dávkách.

Další streamovací služby v únoru: Další přehledy:
Disney+
HBO Max
Netflix
Prime Video
Novinky na streamovacích službách
Kompletní přehled seriálů na SkyShowtime

8. února – The Lovers

Seriál vypráví příběh Janet, pracovnice v supermarketu, které je všechno jedno, včetně jejího života, a Seamuse, sebestředného politického hlasatele. Zjistí, že jsou k sobě neoddělitelně přitahováni.

První dvě epizody k dispozici od 8. února, další pak vždy po týdnu.

9. února – Halo

Mimozemšťané ohrožují lidskou existenci v epickém souboji 26. století. Seriál inspirovaný slavnou videohrou.

První dvě epizody k dispozici od 9. února, další pak vždy po týdnu.

16. února – The Curse

Komedie sleduje novomanžele, kteří se snaží počít potomka, musí se vypořádat s údajnou kletbou a aby toho nebylo málo, jsou hlavními hvězdami své vlastní problematické reality show na HGTV.

Prvních 5 epizod už je dostupných, zbylé epizody 6–10 k dispozici od 16. února.

19. února – The Woman in the Wall

Lorna Brady z malého fiktivního městečka Kilkinure se jednoho rána probudí a najde ve svém domě mrtvolu. Lorna netuší, kdo je mrtvá žena a zda za zjevnou vraždu nemůže ona sama – Lorna totiž dlouho trpí extrémní náměsíčnosti, které se začaly projevovat v době, kdy byla v patnácti letech vytržena z dosavadního života a uvězněna v klášteře Kilkinure, kde se nacházela jedna z nechvalně proslulých irských Magdalénských prádelen. Sem byly odváženy ženy, které se „provinily proti společenským mravům své doby“.

K Lornině smůle je jí v patách nesmírně ambiciózní, ale nepolapitelný detektiv Colman Akande, který vyšetřuje zločin, jenž zdánlivě nesouvisí s mrtvolou objevenou v jejím domě. Colman však před světem skrývá svá vlastní tajemství…

První dvě epizody k dispozici od 19. února, další pak vždy po týdnu.

22. února – Ted

Premiéra nakonec byla posunuta o měsíc na 22. března.

Ted vychází z hraného/CGI trháku a sequelu od tvůrce sitcomu Family Guy, Setha MacFarlana, o milovaném plyšovém méďovi, který ožije na základě jednoho dětského přání. Ted je drzý půlhodinový komediální seriál o teenagerovi Johnu Bennettovi z Bostonu a jeho ohromném kámošovi ve formě plyšového medvídka Teda s oplzlými řeči. Příběh se odehrává v 90. letech, když už má svých 15 minut slávy za sebou, takže Ted se musí se svým nejlepším kámošem Johnem přihlásit na střední a prožít všechny vzlety a pády života každého puberťáka… jeden šluk bonga za druhým.

Epizody 1–4 k dispozici od 22. března, zbytek od 11. dubna.


Těšíte se na něco z nabídky?

Další díly seriálu
Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Lord Edmund Blackadder

Lord Edmund Blackadder

Drobná chybka, ve sloupečku Další streamovací služby v únoru je u HBO Max v prosinci bez premiér.
před 32 týdny
Další články k tématu