Diskuze k článku [VIDEO] Pokec s Fruikem a Ragelly (4): Geniální žebříček nejočekávanějších seriálů
richardK
Redaktor | Cool level: 16 | Number 6
2. 2. 2024 / 19:34:50 (před 42 týdny)
off

Jsem rád, že se intro líbí a děkuji za zmínku😎.

Richard
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
2. 2. 2024 / 22:06:14 (před 42 týdny)
off

Nemáte všechno co se sociálních médií týče :D. Asi bych se hodně řezala smíchy, kdyby ste se zčista jasna objevili na Tumblr a dávali tam tu obskurnější stránku seriálů :D.

Baví mě ten counter strike na pozadí :D. A příště bych prosila bloopery normální rychlostí ano :D? Jinak s tou severskou výzvou jste mě fakt nepotěšili.. Ještě že se mi už nějaký ten pátek válí na disku Okupace, kteoru jsem si stáhla a pak na ni úspěšně zapomněla...

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
2. 2. 2024 / 23:00:00 (před 42 týdny)
on
andromache napsal(a):

Nemáte všechno co se sociálních médií týče :D. Asi bych se hodně řezala smíchy, kdyby ste se zčista jasna objevili na Tumblr a dávali tam tu obskurnější stránku seriálů :D.

Baví mě ten counter strike na pozadí :D. A příště bych prosila bloopery normální rychlostí ano :D? Jinak s tou severskou výzvou jste mě fakt nepotěšili.. Ještě že se mi už nějaký ten pátek válí na disku Okupace, kteoru jsem si stáhla a pak na ni úspěšně zapomněla...

Bloopery byly moc dlouhé :D

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
2. 2. 2024 / 23:31:51 (před 42 týdny)
off
ragelly napsal(a):

Bloopery byly moc dlouhé :D

Jako je sice fakt, že ten šmoulí hlas tomu taky dodává na vtipnosti, ale stejně :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Anyk
Redaktor | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
3. 2. 2024 / 00:54:08 (před 42 týdny)
off

Já algoritmu koukám moc nepomáhám. Už jsem se moc vzdalovala mnou vytyčené hranici max. 500 seriálů ve chci vidět, tak jsem se rozhodla to, co není zrušené/ukončené a vidět tedy nemůžu, přesunout do seznamu, který budu čas od času procházet a teprve po ukončení přidám do chci vidět a odtamtud pak někdy do watchlistu. A tím pádem články nejočekávanějších seriálů jdou mimo mě...

Voyo jste v mých očích popravili (větou "I zahraniční tvorba je tam v češtině").

Za mě dnes top Fruikovo převyprávění American Nightmare, pouštět si to nebudu, ale ten popisek ve mě vyvolal otázky, tak jsem ráda, že vím, o co přicházím :-)

Zdravím Vláďu ;-) Sluší brýličky 🤓

zdenicka
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 23 | Denholm
3. 2. 2024 / 04:20:34 (před 42 týdny)
off

Brýle.

Děkuji za tipy na nejočekávanější novinky a novinky měsíce.
Moc jsme to neřešila, ale asi budu tyto seznamy využívat.

Souhlasím s ragelly ohledně Voyo.
Poslední dobou se hodně vyšvihli a také si ráda od nich pustím nějaké to drama.
Co jsem si vybrala, tak se mi vždy líbilo.

Instagram má nového sledujícího. Tik tok nevedu.

"It's a beautiful day to save lives.”
Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
4. 2. 2024 / 10:41:52 (před 41 týdny)
off

Já měla až dneska čas kouknout na video, trochu mě zlobil zvuk ( ale natáhla jsem uši .o))
Bohužel Tik tok ani Instagram nemám a nebudu pořizovat, budu na vás koukat na YouTube

Jenny
Sonya
Běžný uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
5. 2. 2024 / 07:48:03 (před 41 týdny)
off

Ďakujem za ďalšie super videjko. Síce som sa k nemu dostala trochu neskôr, než som mala v pláne, ale hold pracovné povinnosti mi skrížili plány. Myslela som na to ale a pustila som si ho hneď, ako som mohla - a teda dnes v rámci rannej rutiny. :D

Nová znelka znie úplne geniálne, páči sa mi ako na týchto nových podcastoch pracujete a som zvedavá, ako viac to ešte doladíte. :)

Čo sa týka rubriky najočakávanejších seriálov, niekedy sa to trafí do môjho gusta a inokedy sa tam v podstate neteším na žiaden zo seriálov. Ale rozumiem tomu, že je to individuálne a nejako to neriešim. Každopádne, nie vždy rubriku komentujem, ale články sledujem a čítam. :) Je to rozhodne zaujímavá rubrika, ktorá určite stojí za pozornosť, keďže v nej človek môže často objaviť nejaký ten zaujímavý seriál, ktorým si zaplní už tak preplnený watchlist.

A vidím to tak, že niektoré seriály ma zaujmú na základe vášho rozprávania vo videu. :D Napríklad taký seriál Zlý americký sen, predtým mi akosi tento seriál nepadol do oka. Ale z toho, čo som počula od Fruika som si ho priadala medzi sledované, pretože to vyzerá ako niečo, čo by som si vedela pozrieť.

Seriál Dahmer som videla a za mňa hraná verzia bola dokonalá. Síce frustrujúce vidieť to, čo sa tam dialo, no spracované to bolo geniálne. Dokument by som si priamo asi nevedela pozrieť, lebo by mi to šlo ťažko to počúvať a tak, takže toto považujem sa dosť skvelý nápad to spracovať do hranej formy. To si pozriem rada. Čo som postrehla vo videu, lebo úplne to nesledujem, že sa dočkáme novej série, ktorá sa bude venovať nejakému ďalšiemu veľkému prípadu, takže tomu svoju pozornosť určite venovať budem. :)

Bohužiaľ, na tik-toku sa asi pridať nebudem môcť, pretože sa tam nevyskytujem (keďže mám sociálnych sietí už vyše hlavy :D), no na youtube vás veľmi rada podporím a určite budem vašim videám venovať pozornosť.

Sonya
cindy
Uživatel od první verze | Cool level: 38 | Angel
5. 2. 2024 / 13:29:55 (před 41 týdny)
off

Brýle/Okuliare :)

Znelka je super !!

Aha moment dnešného dňa, kategórie v seriálovom menu majú klikátko více :D tak som sa po rokoch dozvedela niečo nové :D

malina2035
Dlouholetý uživatel | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
5. 2. 2024 / 14:23:48 (před 41 týdny)
off