19. 2. 2024

Novinka pod lupou: Tracker (CBS)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Tracker
Žánr drama, krimi
Stanice CBS
Premiéra 11. 2. 2024
Vysílání neděle
Délka pilotu 42 minut

Kdo?

Tvůrci Jeffery Deaver, Michael Cooney
Hrají Justin Hartley, Mary McDonnell, Lee Tergesen, Robin Weigert, Eric Graise, Abby McEnany (Work in Progress), Fiona Rene

O čem to je?

V seriálu se objevuje osamělý vlk Colter Shaw, který se toulá po zemi jako „hledač odměn“ a využívá svých odborných stopařských schopností, aby pomohl soukromým osobám a orgánům činným v trestním řízení vyřešit nejrůznější záhady, zatímco se potýká s vlastní rozvrácenou rodinou.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Tak nám CBS přišlo s další svou Case of Week klasikou. Ale líbí se mi netradiční nápad, kdy ústřední postavou je stopař a lovec odměn hledající pohřešované, a ne žádná klasická policejní, či federální parta.

Nejedná se o nic geniálního ani napínavého, pro mě to byla taková pohodová podívaná. Hlavní představitel je sympatický a zejména se mi líbila jeho interakce s téměř všemi ostatními. I samotný případ mi přišel docela originální a zajímavý.

Asi to nebude nic světoborného a něco, co bych si vyloženě zamiloval, ale další díly určitě sledovat budu.

  • Chemie mezi postavami
  • Docela zajímavý případ
  • Case of Week schéma
70 %
Mé hodnocení
darbak

Hm. Přijde mi to hrozně tuctové. Asi je to tím, že už jsem namlsaná všemi těmi příběhy, které vysílají kabelovky a streamovací služby. Tady z toho jde úplně poznat, že je to seriál velké pětky. Tak nějak se snaží nabídnout postavy, příběh i akci, ale na všechno má jen omezený čas a možnosti, nemůže si dovolit riskovat, takže z toho odcházíte tak napůl zklamaní. Potenciál tu totiž je, hrdina působí zajímavě, ale prostě CBS z toho nemůže kvůli inzerentům vytřískat to, co by si seriál zasloužil. Prostě musí být vhodný pro všechny věkové kategorie, což mu škodí.

Hlavní hrdina je celkem v pohodě. Upřímně jsem ale čekala, že si ho oblíbím trošku víc, zvlášť když ho hraje Justin, kterého jsem si zamilovala už ve Smallville. Je chytrý a talentovaný, ale něco mi na něm prostě nesedí, nevím. Ostatní postavy ani nezmiňuju, nedokážu ani moc odhadnout, kdo tam bude nastálo a kdo jen hostuje. Ale třeba ty spolupracovnice mi moc nesedly, jejich scény mi přišly spíš rušivé.

Samotný případ byl ze začátku zajímavý, jeho vyústění už méně. Docela mě pobavilo, jak týpek s prostřelenou rukou utíká z kopce v tom houští a skáče na rozjeté auto, no a samozřejmě potom skáče 30 metrů do vody, jakože jasně.

Ale musím alespoň pochválit tu dějovou linku s bráchou, to jediné mě opravdu zaujalo a jsem zvědavá, jak se to bude dál vyvíjet.

  • Justina vždy ráda vidím
  • je tam ten potenciál
  • nechybí akce
  • seriál nedokáže ze sebe vytřískat maximum kvůli své stanici
  • vše působí tak nedotaženě
  • vedlejší postavy
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Jessica Angell

Jessica Angell

Mě se první dva díly zatím líbily. Už jsem si sehnala i knižní předlohu, tak jsem zvědavá. Justin je...
před 29 týdny
Další články k tématu