27. 2. 2024

Prime Video v březnu

Prime Video v březnu

Další streamovací služby v únoru: Další přehledy:
Apple TV+
Disney
HBO Max
Netflix
SkyShowtime
Novinky na streamovacích službách
Kompletní přehled seriálů na Prime Video

1. března – Dead Hot

Elliott a Jess svede dohromady zmizení Petera, Jessina bratra a Elliottova partnera.

14. března – Invincible (Neporazitelný)

Druhá půlka druhé série.

Inspirováno komiksem točícím se okolo Marka Graysona. Ten je v celku úplně normální americký teenager, teda až na to, že jeho otec je nejmocnějším super hrdinou na planetě. Krátce po sedmnáctých narozeninách začne zjišťovat, že se super schopnosti rozvíjí i u něj a vstupuje ke svému otci do učení.

24. března – Antonia

Antonia posledních 7 let dělá, že jí je 26, takže jí ve skutečnosti již 33. Charakterizuje ji spousta párů slunečních brýlí, mnoho dalších jmen, jedno tetování, talent a nulová touha dospět.

Pozor, jedná se o Evropskou produkci a u té občas Amazon má podivné distribuční modely, takže je možné, že u nás nebude k dispozici.

28. března – American Rust

Rodinné drama sleduje snahu dosáhnout vytouženého amerického snu očima komplikovaného a kompromitovaného policejního šerifa Dela Harrise ve městečku oblasti Rust Belt v jihozápadní Pensylvánii. Když je syn ženy, kterou miluje, obviněn z vraždy, Harris se musí rozhodnout, co všechno je ochotný udělat, aby ho ochránil.

Seriál je adaptací stejnojmenného románu od Philippa Meyera.

28. března – The Baxters

Příběh se točí okolo Elizabeth a Johna Baxterových a jejich pěti dospělých dětí. V první sérii sledujeme jejich dceru Kari, která se dozví šokující pravdu o tom, že její manžel Tim má tajný poměr s jednou ze svých studentek. Jejich vztah je podroben zkoušce a Kari hledá útěchu ve své víře a v rodině, aby zjistila, jestli láska je doopravdy volba a zda lze jejich manželství vykoupit. Baxterovi se při této zkoušce musí stmelit jako rodina, aby se vypořádali s životními výzvami.


Těšíte se na něco z nabídky?

Další díly seriálu
Za každej like dostane autor bonbón! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu