26. 2. 2024

SkyShowtime v březnu

SkyShowtime v březnu

SkyShowtime v březnu ve vás vyvolá trochu déjà vu. V seznamu je totiž znovu očekávaná komedie Ted, která měla mít premiéru už v únoru. Bohužel se čekalo na dabing a tak seriál byl posunut o měsíc. Takže nová česká premiéra nás čeká tento měsíc.

Další streamovací služby v březnu: Další přehledy:
Apple TV+
Disney+
HBO Max
Netflix
Prime Video
Novinky na streamovacích službách
Kompletní přehled seriálů na SkyShowtime

7. března – Sexy Beast

James McArdle hraje Gala Dovea a Emun Elliott se představí jako Don Logan – tihle dva jsou nejlepší přátelé a maloměstští zlodějíčci, kteří si užívají života ve východním Londýně v 90. letech. Sarah Greene hraje okouzlující hvězdu filmů pro dospělé Deedee Harrison, jejíž ambice vzít svůj osud do vlastních rukou a milostná aféra s Galem Dovem ji vystaví nebezpečí. Stephen Moyer se představí v roli zákeřného Teddyho Basse, jehož jméno se začíná objevovat ve světě zločinu, a který naláká Gala a Dona do své zločinecké sítě. Tamsin Greig je Donova patologicky manipulativní a hrůzu nahánějící starší sestra Cecilia.

První čtyři epizody k dispozici od 7. března, zbytek 25. dubna.

8. března – Mary & George

Mary & George je inspirován neuvěřitelným skutečným příběhem Mary Villiers, která přivedla svého krásného a charismatického syna George k tomu, aby svedl krále Jakuba I. a stal se jeho všemocným milencem. Skandální intriky vynesly tuhle dvojici ze skromných začátků do pozice nejbohatších, nejurozenějších a nejvlivnějších hráčů anglického dvora. Anglie v té době musí řešit hrozící invazi Španělů a pouliční nepokoje, takže se hraje velmi vysoká hra. Mary & George je nebezpečně odvážné historické psychodrama o pobuřující matce a synovi, kteří intrikovali, sváděli a zabíjeli, aby dobili anglický dvůr i postel krále Jakuba I.

První epizoda k dispozici od 8. března, další vždy pak každý týden.

15. března – Los Enviados (Vyslanci)

2. série

Ve druhé řadě se kněží Pedro Salinas (Méndez) a Simón Antequera (Silvestre) ponoří do sítě záhad a vražd v galicijském klášteře. Když tři slepé jeptišky podají svědectví o údajném zázraku, boj mezi lží a vírou se vyostří. Jakmile se dostanou hlouběji, dojde k tragédii v podobě náhlého úmrtí jejich hostitele Joaquina. Kněží jsou nyní zapleteni do dvojího vyšetřování a čelí nejen mystické, ale i mnohem pozemštější pravdě. Jak se boj mezi podvodem a vírou stupňuje, slibuje tato řada strhující spojení záhad, vražd a srdce drásajících okamžiků.

Všechny epizody k dispozici od 15. března.

22. března – Ted

Seriál měl mít premiéru už v únoru, ale nakonec byla posunuta na březen.

Ted vychází z hraného/CGI trháku a sequelu od tvůrce sitcomu Family Guy, Setha MacFarlana, o milovaném plyšovém méďovi, který ožije na základě jednoho dětského přání. Ted je drzý půlhodinový komediální seriál o teenagerovi Johnu Bennettovi z Bostonu a jeho ohromném kámošovi ve formě plyšového medvídka Teda s oplzlými řeči. Příběh se odehrává v 90. letech, když už má svých 15 minut slávy za sebou, takže Ted se musí se svým nejlepším kámošem Johnem přihlásit na střední a prožít všechny vzlety a pády života každého puberťáka… jeden šluk bonga za druhým.

Epizody 1–4 k dispozici od 22. března, zbytek od 11. dubna.


Kromě zmiňovaných seriálů pokračují další seriály, které měly premiéru v únoru. Jde o The Lovers, The Woman in the Wall a Halo.


Těšíte se na něco z nabídky?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu