15. 3. 2024

Novinka pod lupou: Výborná SHOW (Česká televize)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Výborná SHOW
Žánr talkshow
Stanice Česká televize
Premiéra 7. 3. 2024
Vysílání čtvrtek
Délka pilotu 45 minut

Kdo?

Tvůrci
Účinkují Lucie Výborná

O čem to je?

Talk show Lucie Výborné v divadle La Fabrika. Tři hosté, plno zábavy a zjištění, že být celebritou není tak podstatné jako příběh, osud a vášeň pro to, co děláte.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Nevím jak vy, ale já rádio nemám a bulvár mě tak nějak míjí, takže jsem vůbec netušil, kdo je Lucie Výborná a proč by měla mít svou show. No a po pravdě tenhle pocit ve mě zůstal i po zkouknutí prvního dílu. Je fajn, že se pomalu rozjíždí tenhle formát i u nás, ale jeho průkopníci Šíp s Krausem to mají zmáknuté o několik levelů víc a je to vidět na první pohled.

Nejvíc je nezkušenost vidět u prvního hosta, kde i když je to moderátorčin kamarád, tak to celé působí tak nějak prkenně, jakoby všechny otázky už byly napsány dopředu a tak když se host konečně rozpovídá o něčem zajímavém, tak ho moderátorka zasekne a pošle předpřipravenou otázkou zpět do nudných sfér.

V podstatě první díl zachránili další dva hosté, kteří si show ukradli pro sebe. S jejich příchodem se vše výrazně zlepšilo a v podstatě si to Daniel Stach odmoderoval sám. Partik Hartl pak už byl jen třešnička na dortu a díky bohu za to, že jim průvodkyně večerem moc neskákala do řeči svými otázkami.

  • smích Daniela Stacha
  • hosté Daniel Stach a Patrik Hartl
  • moderátorka a předpřipravené otázky
  • videovstupy
50 %
Mé hodnocení
Fruiko
Další díly seriálu
Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
Biskin

Biskin

Já myslim, že si to sedne časem. Jinak fun fact, se svým manželem si vyká :D
před 26 týdny
Michal Michalis Miki

Michal Michalis Miki

Věřím pevně tomu, že si to časem sedne. Lucie Výborná je za mne jedna z nejlepších českých...
před 26 týdny
Fruiko

Fruiko

Tak druhý díl mi přišel ještě horší než první.
před 26 týdny
Další články k tématu