23. 4. 2024

Novinka pod lupou: Bros (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Bros (Bráchové)
Žánr drama
Stanice Netflix
Premiéra 18. 4. 2024
Vysílání celá série k dispozici (8 epizod)
Na CZ streamech Netflix
Délka pilotu 35 minut

O čem to je?

Pini a Nisso jsou nerozluční přátelé z dětství, spolumajitelé místního jeruzalémského baru a zarytí fanoušci fotbalového týmu Bejtar Jeruzalém. Jejich přátelství je však podrobeno zkoušce, když se jejich životy nečekaně změní, jejich baru hrozí uzavření a jejich oblíbený tým má sehrát nejdůležitější zápas ve své historii.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Neměla jsem žádná očekávání, takže po pilotu neodcházím nijak zklamaná. Bylo mi jasné, že izraelská komedie s největší pravděpodobností nebude to, co mi ve watchlistu zrovna schází. Ta scéna s ohňostrojem mi jen dokázala, že tohle opravdu vidět nepotřebuju.

Oba hlavní hrdinové vypadají, jako by jim chybělo pár koleček, nebaví mě na ně koukat. Vedlejší postavy ujdou, ale rozhodně tam není nikdo, kdo by mě upoutal a kvůli komu bych měla sledovat dál. Vtipu seriál taky mnoho nepobral, nebo minimálně já jsem ho tam neobjevila. S izraelskými seriály zatím tolik zkušeností nemám, ale myslím, že dramata jsou docela populární. Ale mám pocit, že o komediích to stejné tvrzení asi platit nebude.

  • dlouhá stopáž
  • bez vtipu
  • hrdinové nezaujmou
  • hned po odsledování zapomenu, o co tam jde
20 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
sandokan555

sandokan555

Nebude to tym ze to nie je komedia?
před 20 týdny
Další články k tématu