22. 5. 2024

Novinka pod lupou: The Gathering (Channel 4)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název The Gathering
Žánr drama, krimi
Stanice Channel 4
Premiéra 14. 5. 2024
Vysílání celá série k dispozici (6 epizod)
Délka pilotu 60 minut

O čem to je?

Talentovaná atletka Kelly je napadena během oslav na pláži. Ale dopadnou pachatele nebude snadné, protože motiv má celá řádka teenagerů i některých rodičů…

Trailer

A jaký je náš ortel?

Hned od první scény mě vytáčel ten hrozný přízvuk, který zní milionkrát hůř než ten tradiční britský. Nedokážu identifikovat, kde se to natáčí, resp. odehrává, ale bez titulků bych nerozuměla ani slovo a jen to poslouchání mi rvalo uši.

Ale tak hlavní je příběh, na který jsem byla nejvíc zvědavá. Bohužel první díl není žádný thriller ani kriminálka, protože sice je tu slibný začátek, pak se ale děj vrací zpátky do minulosti, kde je holka ještě živá a ukazuje se, jak moc je otravná a nesympatická. Další díly už snad budou zasazené do doby po zločinu, takže nějaké mystery tady je (co se stalo a kdo za to může), ale pilot mě upřímně nepřesvědčil, že by mě to vůbec mělo zajímat. Škoda, byl to můj tip týdne, ale nakonec jsem zklamaná.

  • mystery krimi příběh
  • postavy
  • pilot se odehrává před zločinem
  • hrdinka je nesympatická
40 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu