26. 5. 2024

Novinka pod lupou: Pauline (Disney+)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Pauline
Žánr nadpřirozený, teen
Stanice Disney+
Premiéra 22. 5. 2024
Vysílání celá série k dispozici (6 epizod)
Na CZ streamech Disney+
Délka pilotu 45 minut

O čem to je?

Osmnáctiletá hrdinka po vášnivé noci otěhotní. Musí zvládat školní stres, zhoršující se klimatické podmínky a pokles společnosti. To, co rozhodně nepotřebuje, je zamilovat se. Zvlášť když vezme v úvahu, že její noční známost Lukas je, jak se ukáže, samotný ďábel.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Řekla bych, že to bylo tak divné, jak jsem čekala potom, co jsem viděla poster. Hlavní hrdinka se mi vůbec, ale vůbec nelíbí (vzhledově), takže je pro mě dost těžké na ni koukat. Ale přáběh sám o sobě… nevím, jestli to úplně zachraňuje. Je tam pár momentů, které upoutaly mou pozornost a probudily zvědavost, ale jako celek se mi zdá, že je to spíš nezáživné.

Na druhou stranu tohle je asi realita aktuální doby, že se prostě ten styl seriálů vyvíjí a to, co dnes baví mladé, je úplně jiné než to, co bavilo nás, když my jsme byli mladí. Ale když už nic, tak nikdy neomrzí vidět ústřední duo, kterému nechybí chemie, a to tady za mě funguje, takže palec nahoru.

  • tajemný příběh
  • chemie mezi postavami
  • hlavní hrdinka se mi vůbec nelíbí a odrazuje mě od sledování
  • celkově pilot na další sledování nenalákal
40 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
IrmaVep

IrmaVep

Vypadá to na pěknou blbost, to snad vezmou na milost akorát fanoušci Lucifera 😜 Škoda promarněného tak...
před 16 týdny
Další články k tématu