29. 5. 2024

Apple TV+ v červnu

Apple TV+ v červnu

Mimochodem. Všechny seriály by se přibližně ve stejnou dobu měli objevit i na českém Canal+, který obsahuje všechny pořady z Apple TV+.

Další streamovací služby v červnu: Další přehledy:
Disney+
HBO Max
Netflix
Prime Video
SkyShowtime
Novinky na streamovacích službách
Kompletní přehled seriálů na Apple TV+

12. června – Presumed Innocent (Nedostatek důkazů)

novinka

Osmidílný seriál s Jakem Gyllenhaalem v hlavní roli, je natočen podle stejnojmenného bestselleru New York Times od Scotta Turowa. Gyllenhaal v hlavní roli zástupce vrchního státního zástupce Rustyho Sabiche zavede diváky na napínavou cestu odehrávající se po děsivé vraždě, která rozvrátí chod chicagské prokuratury, když je ze zločinu podezřelý jeden z jejích členů.

Seriál zkoumá posedlost, sex, politiku a sílu a meze lásky, zatímco obviněný bojuje o udržení své rodiny a manželství pohromadě. V hvězdném hereckém obsazení thrilleru se objeví také Ruth Negga, Bill Camp, Elizabeth Marvel, Peter Sarsgaard, O-T Fagbenle a Renate Reinsve.

26. června – Land of Women

novinka

Dramedy s Evou Longoriou v hlavní roli Galy, newyorské ženy, jejíž život se obrátí vzhůru nohama, když její manžel zaplete rodinu do finančních nekalostí a ona je nucena uprchnout z města spolu se svou stárnoucí matkou a dcerou ve vysokoškolském vě­ku.

Aby unikly nebezpečným zločincům, jimž je Galin zmizelý manžel zavázán, ukryjí se všechny tři ženy ve stejném půvabném vinařském městečku v severním Španělsku, odkud před padesáti lety utekla Galina matka, a slíbí si, že se už nikdy nevrátí. Ženy se snaží začít znovu a doufají, že jejich identita zůstane neznámá, ale v městečku se rychle šíří pomluvy, které odhalují jejich nejhlubší rodinná tajemství a pravdy.


Těšíte se na něco? A co to je?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu