31. 5. 2024

Max v červnu

Max v červnu

Další streamovací služby v květnu: Další přehledy:
Apple TV+
Disney+
Netflix
Prime Video
SkyShowtime
Novinky na streamovacích službách
Kompletní přehled seriálů na HBO Max

1. června – Trixie Motel: Drag Me Home

novinka

Trixie Mattel, hvězda seriálu Trixie Motel, spolu s partnerem Davidem Silverem využijí příležitosti a přestěhují se do svého vysněného domu v Los Angeles, který však bude potřebovat rekonstrukci, aby se hodil pro královnu.

2. června – Ren Faire

novinka

Již půl století vládne 86letý George Coulam, pro své zaměstnance známý jako King George, železnou rukou Texaskému renesančnímu festivalu, největšímu podobnému „veletrhu“ na světě.

Jako zvolený starosta města, které založil, má moc. Má slávu jako nesporný zaměstnavatel a samozvaný vládce tisíců lidí. Jako většinový akcionář festivalu má obrovské bohatství. Nyní je připraven se toho všeho vzdát a strávit poslední roky svého života hledáním romantické společnice.

Než však odejde do důchodu, George si konečně vybere, který z jeho dlouholetých zaměstnanců převezme jeho korunu. Nyní se rozpoutá epický boj o moc mezi hercem, bývalým cvičitelem slonů a králem kukuřičných konvic o jeho trůn.

7. června – Fantasmas

novinka

Hlavním hrdinou je Julio, který vypráví příběh o tom, jak ztratil malou zlatou ústřici. Během hledání potkává nové lidi a má čas nad věcmi přemýšlet. Skrze svůj jedinečný úhel pohledu okořeněný komediálními příběhy o svých zážitcích naviguje diváky korporátním a dysfunkčním New Yorkem.

16. června – House of the Dragon (Hra o trůny: Rod draka)

2. série

Prequel k seriálu Game of Thrones, se odehrává 200 let před událostmi seriálu Hra o trůny a vypráví o historii rodu Targaryenů, kteří bojují v občanské válce.


Těšíte se na něco? A co to je?

Další díly seriálu
Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu