2. 6. 2024

Novinka pod lupou: La vita che volevi (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název La vita che volevi (Život, jaký jsi chtěla)
Žánr drama, minisérie
Stanice Netflix
Premiéra 29. 5. 2024
Vysílání celá série k dispozici (6 epizod)
Na CZ streamech Netflix
Délka pilotu 48 minut

Kdo?

Tvůrci
Hrají Vittoria Schisano

O čem to je?

Gloria je po tranzici konečně šťastná a chce se usadit. Pak se ale objeví dávná kamarádka s nečekanou zprávou, která jí převrátí život vzhůru nohama.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Solidní drama. Nečekala jsem, že mě bude bavit až tak, jak se stalo. Pilot mě ale nalákal na další sledování. Zatím tedy vůbec nevíme, jak s tím vším souvisí úvodní scéna, ale určitě si vyhradím ten čas na to, abych to zjistila.

Líbilo se mi, že se v pilotu objevilo pár flashbacků, ale díl jimi nebyl zahlcený, převážně se odehrával v přítomnosti. Flashbacky jen pomáhaly dokreslovat celou situaci, jak se postavy dostaly tam, kde po těch několika letech aktuálně jsou.

Hlavní hrdinka je sympatická, ostatní postavy jsou za mě takové neutrální, zatím jsem si k nim nevytvořila vztah. Ale je fajn, že každý má své místo a nikdo není vyloženě do počtu.

  • sympatická hrdinka
  • nevím, jak to bude dál
  • pilot naláká na další sledování
  • kamarádka z minulosti má otravnou povahu
  • drama s manželem se rychle omrzí
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu