13. 6. 2024

House of the Dragon dostává třetí sérii

House of the Dragon dostává třetí sérii

Stanice HBO je sebevědomá a věří, že fantasy hit House of the Dragon (Hra o trůny: Rod draka) bude i ve druhé sérii pokračovat ve vítězném tažení. Jak jinak si totiž vysvětlit, že kabelovka ještě před premiérou druhé série prodloužila seriál i pro třetí řadu.

Samozřejmě to píšeme s nadsázkou, protože objednání další série není vůbec překvapivá zpráva. Dokonce už v prosinci 2023 oznámil autor předlohy George R.R. Martin, že spolu s týmem scenáristů připravuje třetí i čtvrtou sérii.

„George, Ryan a ostatní naši skvělí výkonní producenti, herci a štáb dosáhli s fenomenální druhou sérií nového levelu,“ řekla Francesca Orsi, výkonná programová viceprezidentka HBO. „Žasneme nad úsilím, které celý tým vložil do vytvoření velkolepé druhé sezóny. Nemohli bychom být více nadšeni, že můžeme pokračovat v příběhu rodu Targaryenů a sledovat, jak tento tým tvůrců opět sám sebe překoná ve třetí sérii.“

Seriál vzniká podle knihy Fire & Blood a odehrává se 200 let před událostmi z Game of Thrones (Hra o trůny).

Nové díly se na HBO začnou vysílat již tuto neděli 16. června a u nás budou dostupné na streamovací službě MAX.

Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
patrik1177

patrik1177

Tak to bola rýchlovka, ale dalo sa to čakať :D
před 3 týdny
Další články k tématu