16. 6. 2024

Týden v obraze: Opravdu málo sériálů...

Týden v obraze: Opravdu málo sériálů...

Týden: 17. června – 23. června

Pojďte se spolu s námi podívat přehledně na to, co nás v následujícím týdnu v seriálovém světě čeká a nemine.

Trocha statistiky na začátek

Tento týden začíná nebo novými sériemi pokračuje 13 seriálů. Z toho je 6 novinek (46 %). Nejproduktivnější stanicí je pro tento týden Netflix s 4 seriály. Nejočekávanější novinkou je – Clanes, což není moc překvapení, protože nic jiného pořádně ani nezačíná.

Užitečné odkazy


Na které seriály se v tomto týdnu těšíte nejvíce vy?

Cult Massacre: One Day in Jonestown (National Geographic, novinka)

Idealistické náboženské hnutí vedené Jimem Jonesem, jehož utopická komunita v Guayaně se zvrhla v masové neštěstí s 918 mrtvými. Vyprávění prostřednictvím výpovědí přeživších se ponoří do posledních hodin, které předcházely této temné kapitole.

The Great American Recipe (PBS, 3. série)

Jedná se o sérii kuchařských soutěží, v níž mají talentovaní domácí kuchaři z různých regionů země možnost předvést svá charakteristická jídla a soutěžit o vítězství v celostátní soutěži.

Bobby's Triple Threat (Food Network, 3. série)

Bobby Flay staví v každé epizodě proti jednomu uznávanému šéfkuchaři tři své titány – Michaela Voltagiia, Tiffany Derry a Brooke Williamson. V prvních dvou kolech volí Bobby dvě suroviny, ze kterých musí pod rukama hosta a jednoho z titánů vzniknout během 40 minut dvě jídla, výběr titána je na soutěžícím. Ve třetím kole volí suroviny host a během 45 minut nad jedním jídlem svede souboj se zbývajícím titánem. Jestli si šéfkuchař odnese 25 tisíc dolarů a dostane své místo v tajné kuchyni Bobbyho Flaye nebo svou výhru oslaví na baru titáni a Bobby, o tom rozhodne hvězdný porotce.

Chopper Cops (Paramount+, novinka)

Dokument sleduje elitní tým pilotů, kteří létají na nejmodernějších policejních vrtulnících. Tyto vychytané létající stroje jsou vybaveny špičkovými infračervenými kamerami a mapovacími funkcemi s rozšířenou realitou, aby našly skrývající se ozbrojené pachatele.

Miseuteori Susadan (Netflix, novinka)

Šestice záhadologů se snaží přijít na kloub bizarním jevům, na které je věda krátká. Jdou na to po svém a skvěle se doplňují.

Expedition Unknown (Discovery Channel, 13. série)

Náš svět je plný záhad. V tomto dobrodružném dokumentárním pořadu se Josh Gates vydává všude možně po světě s jednoduchým, a přesto náročným cílem – najít odpovědi na ty největší záhady na planetě Zemi.

Drag Race México (Paramount+, 2. série)

Osm mexických drag queens soutěží o prvenství. Musí ukázat svůj talent, nadání, charisma, smysl pro módu a charakter.

Exposure (Stan, novinka)

Fotografka Jacs Gould se po smrti nejlepší kamarádky vrací do rodného města, kde odhalí tajemství jejich vztahu a pravdu za touto tragédií.

Hart to Heart (Peacock, 4. série)

Hart si s hosty povídá o jejich cílech a touhách, o jejich cestě ke slávě a o výzvách, které museli překonat.

Kota Factory (TVFPlay, 3. série)

Hlavní postavou je Vaibhav Pandey. Ten se připravuje na nástup do Indian Institute of Technology. Nejprve musí složit přijímací zkoušky. Sledujeme, jak je na něj vyvíjen nátlak a rivalitu mezi ním a jeho přáteli.

America's Swe­ethearts: Dallas Cowboys Cheerleaders (Netflix, novinka)

Dokument sleduje tým roztleskávaček Dallas Cowboys v sezóně 2023–24, jejich konkurzy a tréninkový kemp a nakonec konec sezóny Cowboys, která předvídatelně skončila v NFC Wild Card Round.

Clanes (Netflix, novinka)

Právnička Ana chce začít s čistým štítem, a tak se z Madridu přestěhuje do Cambadosu. Její příjezd ale neunikne Danielovi, synovi šéfa drogového kartelu.

The Victims' Game (Netflix, 2. série)

Forenzní detektiv s Aspergerem odhalí, že jeho dcera, se kterou se odcizili, má něco společného s tajemnými vraždami. Riskuje proto úplně všechno, aby případ vyřešil.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu