14. 6. 2024

Novinka pod lupou: Lost Boys & Fairies (BBC One)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Lost Boys & Fairies
Žánr drama, minisérie, hudební
Stanice BBC One
Premiéra 3. 6. 2024
Vysílání celá série k dispozici (3 epizody)
Délka pilotu 60 minut

O čem to je?

Umělec Gabriel a jeho partner Andy touží po dítěti, a tak prochází adopčním řízením. Musí přesvědčit sociální pracovnici Jackie, že jsou vhodnými budoucími rodiči.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Musím přiznat, že první polovina epizody mě nezaujala. Vlastně jsem pak někam musela jít a trvalo mi celý týden, než jsem zase epizodu zapnula – vůbec se mi do zbytku nechtělo. Ale druhá polovina dílu je o poznání lepší, emotivnější, dojemnější a příjemnější ke sledování.

Hlavní hrdinové jsou fajn, sympatičtí kluci, nemám s nimi problém. Trošku mi vadily časté flashbacky do dětství jednoho z nich – kdyby se tam objevil jeden flashback, tak dobrý, ale takhle už to začalo být rychle hodně ohrané.

Na druhou stranu ale chválím, jak se tvůrcům podařilo na obrazovku přenést ten myšlenkový a emoční vývoj této postavy. Když má člověk v hlavě představu, co chce, a život mu naservíruje úplně něco jiného, je zpočátku těžké se na to dívat s otevřenou myslí, ale nakonec můžete zjistit, že je to přesně to, co opravdu potřebujete. Takže chválím.

  • sympatičtí hrdinové
  • epizoda se zlepšuje
  • emoční a myšlenkový posun
  • začátek mě příliš nenalákal
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu