17. 6. 2024

TRIP – Seriálová exotika v tipech týdne

Tento týden jsme se v týdenní redakční inspiraci premiérami pro vás máme tři tipy, což je docela div, na to že skoro nic nezačíná.

Clanes

Clanes (Gangy Galicie)

Základní údaje

Žánr Krimi / Drama / Thriller
Stanice Netflix
Premiéra 21. června 2024
Stav Novinka

O čem to je?

Právnička Ana chce začít s čistým štítem, a tak se z Madridu přestěhuje do Cambadosu. Její příjezd ale neunikne Danielovi, synovi šéfa drogového kartelu.

Proč to doporučuji?

Mezi slepými jednooký králem. Opět musím vytáhnout tohle přísloví, protože přichází letní týdny, kdy skoro nic nezačíná, tedy kromě okurkové sezóny. Nebýt Netflixu, který každý týden přeci jen něco naservíruje, tak by se člověk musel koukat asi jen z okna. Otázka je jestli to něco bude stát za to. Ale španělské seriály jsou ještě koukatelné, obzvlášť pak ty akční.

Fruiko

Po minulém nabitém týdnu je to opět velká slabota. Vyzkouším tak akorát španělskou akční novinku Clanes od Netflixu. Sice to vypadá dost obyčejně a trailer mě taky vyloženě nenadchnul, ale když mě prostě nic dalšího nezaujalo. Takže minimálně na pilot se podívám a pak uvidím, jestli budu pokračovat i s dalšími díly.

Furiant
Exposure

Exposure

Základní údaje

Žánr Thriller / Drama / Minisérie
Stanice Stan
Premiéra 20. června 2024
Stav Novinka

O čem to je?

Fotografka Jacs Gould se po smrti nejlepší kamarádky vrací do rodného města, kde odhalí tajemství jejich vztahu a pravdu za touto tragédií.

Proč to doporučuji?

Jak jsem minulý týden měla na výběr, tak tentokrát v kalendáři zevlují jen dvě novinky, tak jsem si mohla hodit kostkou, na kterou se těším víc. Nakonec jsem vybrala australský thriller. Sice seriály z Austrálie nejsou úplně můj šálek kávy, ale kdo ví, třeba najdu zase po delší době nějaký, který mě zaujme. Ale vždycky to podle popisu zní přinejmenším zajímavě, ale zpracování nakonec mi těžce nesedne. Tak uvidíme, jak to dopadne tady.

ragelly
Kota Factory

Kota Factory

Základní údaje

Žánr Komedie / Drama
Stanice TVFPlay
Premiéra 20. června 2024
Stav 3. série

O čem to je?

Hlavní postavou je Vaibhav Pandey. Ten se připravuje na nástup do Indian Institute of Technology. Nejprve musí složit přijímací zkoušky. Sledujeme, jak je na něj vyvíjen nátlak a rivalitu mezi ním a jeho přáteli.

Proč to doporučuji?

Týden, kdy v klidu můžete dohánět resty, které se za poslední dobu nahromadily. Protože se nic zajímavého nevrací a ani se nechystá žádná vyhlížená novinka. Za sebe zmíním indický hit Kota Factory, který už jsem se snažil protlačit při sestavování článku o seriálech z Indie. Pořád jsem ho sám neviděl, ale hodnocení přes 9 z 10 přeci jen nemá na IMDb každý seriál.

Pajky

A co byste nám doporučili vy?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu