23. 6. 2024

Týden v obraze: Medvěd, Supacell, My Lady Jane a další...

Týden v obraze: Medvěd, Supacell, My Lady Jane a další...

Týden: 24. června – 30. června

Pojďte se spolu s námi podívat přehledně na to, co nás v následujícím týdnu v seriálovém světě čeká a nemine.

Trocha statistiky na začátek

Tento týden začíná nebo novými sériemi pokračuje 25 seriálů. Z toho je 14 novinek (56 %). Nejproduktivnější stanicí je pro tento týden Netflix s 10 seriály. Nejočekávanější novinkou je – My Lady Jane od Amazonu, ale nejočekávanějším seriálem seriálem je – The Bear.

Užitečné odkazy


Na které seriály se v tomto týdnu těšíte nejvíce vy?

Blaze and the Monster Machines (Nickelodeon, 7. série)

Příběhy o Plamínkovi, červeném terénním autu, a partě „čtyřkoláků“ – čtyřech autech, kterým Plamínek vždy pomáhá dostat se zpět na závodní dráhu poté, co se je zlý Bourák pokusí ze závodu nějakým podvodem vyřadit.

High Speed Chase (Investigation Discovery, 2. série)

Usedněte na sedadlo řidiče a podívejte se na jedny z nejneobvyklejších policejních honiček, které kdy byly zachyceny na kameru – díky dosud neviděným záběrům jde o rychlý a adrenalinový pohled do světa, kde zločinci udělají cokoli, aby unikli.

Kaulitz & Kaulitz (Netflix, novinka)

Frontmani Tokio Hotel, dvojčata Tom a Bill Kaulitzovi přiblíží své soukromé životy v LA.

One South: Portrait of a Psych Unit (Max, novinka)

One South je lůžkové psychiatrické oddělení v nemocnici Zucker Hillside v newyorském Queensu, které se specializuje na léčbu mladých dospělých. Vypadá spíše jako vysokoškolská kolej než jako psychiatrická léčebna, ale pacienti sem denně přicházejí v akutní krizi.

Worst Roommate Ever (Netflix, 2. série)

Brutální podvodníci a chladnokrevní zabijáci. Děsivé příběhy o nejhorších spolubydlících, které si nedokážete ani představit.

Fear Thy Neighbor (Investigation Discovery, 10. série)

Ne vždy je sousedské soužití mírumilovné, avšak i v těchto podmínkách se dá poměrně poklidně žít, či přežívat s využitím různých kompromisů. Jsou ale také případy, kdy nesnášenlivost mezi sousedy vyvrcholí až k nečekaným a krvavým koncům. V tomto dokumentárním seriálu se seznámíme s příběhy rodin, které bohužel byly součástí nebezpečných rozepří s lidmi žijícími ve vedlejším domě.

The Real CSI: Miami (CBS, novinka)

V každé epizodě dokumentu najdete napínavé skutečné kriminální případy a nejmodernější forenzní vědu, která se při jejich řešení používá. V centru každého příběhu je však oběť a rodina, která hledá spravedlnost.

Land of Women (Apple TV+, novinka)

Gala je nucená utéct z vlastního domova poté, co rodinu její manžel zapojí do finančního skandálu. Na cestě se k ní přidává její matka Julia a dospělá dcera. Trojice žen zamíří do severního Španělska, do městečka, ze kterého ironicky Julia utekla před padesáti lety a přísahala, že se nikdy nevrátí. Nyní začínají znovu s novými identitami, což se však ukazuje jako nelehký úkol. Žijí totiž v malém městečku, kde tajemství vyplouvají na povrch snadno a rychle. Příběh se inspiruje bestsellerem od Sandry Barnedy.

Ariel (Disney Junior, novinka)

Příhody malé Ariel a jejích přátel ve vodách Atlantidy.

Douglas Is Cancelled (ITVX, novinka)

Příběh se zaměřuje na uznávaného moderátora zpráv, jehož kariéra je kvůli neuváženému vtipu v ohrožení.

Unicorn Academy (Netflix, 2. série)

Temná síla ohrožuje Ostrov Jednorožců, ale odvážná dívka a její spolužáci se ujmou úkolu ochránit svou milovanou kouzelnou akademii.

Lucrecia: A Murder in Madrid (Disney+, novinka)

Dokument zkoumá vraždu dominikánské imigrantky Lucrecie Pérezové v roce 1992, která byla později klasifikována jako první oficiálně uznaný zločin z nenávisti ve Španělsku.

The Bear (Hulu, 3. série)

Mladý šéfkuchař Carmy Berzatto za sebou zanechává práci v michelinské restauraci a vrací se do rodného Chicaga, aby vedl rodinný podnik zaměřený na hovězí sendviče, který zdědil po svém starším bratrovi, jenž si sáhl na život. Musí se vypořádat s vysokými dluhy, upadající kuchyní, vzpurnými zaměstnanci a v neposlední řadě i s vlastní bolestí a rodinným traumatem.

My Lady Jane (Prime Video, novinka)

Seriál na motivy YA historických fiktivních románů z roku 2016 sleduje mladou Lady Jane Grey, ženu, která se děsí domluveného sňatku, jen aby nakonec byla překvapená, když se z něj vyklube vášnivý románek. Jane se dočká korunovace na královnu a čeká ji hrdinská mise ve snaze zachránit svůj lid, který trpí pod rukama hrdinčiných politických rivalů.

Supacell (Netflix, novinka)

Skupinka obyčejných lidí z jižního Londýna náhle získá superschopnosti. Mezi hrdiny není žádná souvislost, jediné, co mají společné, je to, že jsou to černoši.

That '90s Show (Netflix, 2. série)

Příběh se odehrává ve Wisconsinu v roce 1995 a sleduje Leiu Formanovou, dceru Erica a Donny, která je na prázdninách na návštěvě u prarodičů. Zde se pod bedlivým dohledem Kitty a přísným pohledem Reda sbližuje s novou generací dětí z Point Place. Sex, drogy a rock'n'roll nikdy neumírají, jen se převlékají do modernějšího kabátku. Seriál je spin-offem komedie That '70s Show.

The Mole (Netflix, 2. série)

Nová verze kultovní show, ve které dvanáct soutěžících plní úkoly a snaží se přijít na to, kdo z nich sabotuje ostatním úspěšné plnění misí.

Savage Beauty (Netflix, 2. série)

Záhadná žena, která se chce pomstít za svou tragickou minulost, se dostane do mocné rodiny, která vlastní celosvětové impérium krásy – a temná tajemství.

Òlòturé: The Journey (Netflix, novinka)

Mladá novinářka se rozhodne v utajení vyšetřovat svět sexuálních služeb, aby odhalila korupci a obchod s bílým masem.

Owning Manhattan (Netflix, novinka)

Realitní magnát Ryan Serhant vede jednu z největších firem v New Yorku a nutí své agenty k dokonalosti, přičemž se zabývá nejdražšími nabídkami.

Dolpung (Netflix, novinka)

Premiér Park Dong Ho bojuje proti zkorumpovanému prezidentovi, který se spolčuje s oligarchy. Vicepremiér Jung Soo Jin se mu postaví a rozpoutá ostrý politický boj o změnu jihokorejské politiky.

Wie is de Mol? (NPO, 26. série)

9 soutěžících a 1 sabotér. Soutěžící musí splnit řadu úkolů. Po úspěšném splnění úkolů získají určitou částku peněz, jenže jeden z nich jim to všechno kazí.

WondLa (Apple TV+, novinka)

Mladá žena se na útěku se svou robotickou matkou, přerostlým vodním zvířetem a vysokou modrou bytostí snaží vyřešit své místo ve světě.

ZOMBIES: The Re-Animated Series (Disney+, novinka)

Sledujeme Zeda, Addison, Elizu, Willu a celou partu ze Seabrooku, kteří se snaží přijít na to, jak přežít na střední škole, zatímco na Seabrook přicházejí nejrůznější bájné příšery, aby zde hledaly nový začátek.

The Great Food Truck Race (Food Network, 17. série)

Kulinářský reality pořad, který uvádí Tyler Florence. Sedm týmů je proti sobě postaveno v epickém souboji mobilních zařízení, které cestují po Americe, a na každém místě mají jeden víkend, aby prodali co nejvíce jídla ze svého jídelního auta. Tým, který za daný víkend vydělá nejméně peněz, vypadává ze soutěže. Nakonec zbude jediný vítěz, který si odnese jako výhru jídelní auto na zakázku a finance pro začátek podnikání.

Další díly seriálu
Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
suzuki051cj

suzuki051cj

Okrem animáku od jablka : WondLa , na tu nič nezaujalo...
před 10 týdny
Carl0s

Carl0s

Worst Roommate Ever + The Bear + The Mole tutovka :-) Podle recenzí uvidím, zda si do Watchlistu dám...
před 10 týdny
Další články k tématu