29. 6. 2024

Disney+ v červenci

Disney+ v červenci

Další streamovací služby v červenci: Další přehledy:
Apple TV+
• HBO Max
Netflix
Prime Video
SkyShowtime 
Novinky na streamovacích službách
Kompletní přehled seriálů na Disney+

Not Dead Yet (Stále naživu)

V seriálu Stále naživu od tvůrců Davida Windsora a Casey Johnsonové s Ginou Rodriguezovou v hlavní roli se čerstvě svobodná Nell Serranová, podle vlastních slov úplná troska, která píše nekrology do místních novin, snaží řešit vztahy ve svém osobním i profesním životě. Vtip je v tom, že vidí mrtvé lidi, o nichž má psát, a ti jí neváhají dávat rady do života. Seriál je adaptací knihy Zpovědi trosky po čtyřicítce od Alexandry Potter.

3. července k dispozici všechny epizody 2. série.

Abbott Elementary (Základka Willarda Abbotta)

Komedie z pracovního prostředí o obětavých a zapálených učitelích a nahluchlém řediteli.

10. července 7 nových dílů.

The Bear (Medvěd)

Kritikou oceňovaný seriál Medvěd produkční společnosti FX pojednává o jídle, rodině a šílenství nezáživné rutiny. V restauraci je to každodenně předem prohraná bitva, a protože Carmy sám na sebe tlačí víc než kdy dřív a vyžaduje, aby všechno bylo perfektní, dělá celý jeho tým, co může, aby se přizpůsobil jeho nasazení. Jejich snaha o kulinářskou dokonalost je posouvá stále výš a upevňuje pouta, která drží restauraci pohromadě.

17. července k dispozici všechny epizody 3. série.

What We Do in the Shadows (Co děláme v temnotách)

Seriál Co děláme v temnotách, natočený podle celovečerního filmu Jemaina Clementa a Taiky Waititiho, dokumentuje noční výpravy upířích spolubydlících Nandora, Laszla, Nadji a Colina Robinsona, kteří se pohybují v moderním světě newyorského Staten Islandu s pomocí svého lidského společníka Guillerma a své známé, upíří úřednice Průvodkyně.

17. července k dispozici všechny epizody 5. série.

Will Trent

Zvláštní agent Will Trent má na Úřadě pro vyšetřování v Georgii nejvyšší počet vyřešených případů.

24. července 3 díly 2. série, nové epizody pak každou středu.

Futurama

Futurama vypráví o životě Philipa Frye (Billy West), pětadvacetiletého roznašeče pizzy, který 31. prosince 1999 nešťastnou náhodou zmrzne a po tisíci letech se probudí, začne nový život a má rozmanitou skupinu přátel, včetně drsné, ale půvabné jednooké mimozemšťanky Leely (Katey Sagalová) a robota Bendera s lidskými vlastnostmi i nedostatky.

29. července první série 12. série a další vždy každé pondělí.


Těšíte se na něco? A co to je?

Další díly seriálu
Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu