22. 6. 2024

Novinka pod lupou: Mozaika (Voyo)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Mozaika
Žánr komedie
Stanice Voyo
Premiéra 11. 6. 2024
Vysílání úterý
Na CZ streamech Voyo (k dispozici i dabing)
Délka pilotu 55 minut

O čem to je?

Čtyřem dětem naruší životy jejich rodiče, kteří se po čtyřiceti letech společného soužití rozhodnou rozvést. Jeden druhého už mají dost, každý chce žít po svém. Ještě před finálním rozhodnutím se ale pouštějí do rekonstrukce rodinného domu, peníze z jeho prodeje by každému měly zajistit základ pro další život. Než vše dokončí, musí je právě jejich dospělé děti ubytovat u sebe, pochopitelně každého zvlášť. I když je možností tolik, nastává v tomto bodě zásadní problém, pěkně velký.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Celkem normální drama. Na Voyo asi slabší kousek, řekla bych, že by se víc hodil klasicky na Novu, ne-li na Primu. Ale tak dívat se na to dalo, jen opravdu nemám potřebu pouštět si i další díly. Jednotlivé postavy jsou za mě až moc dovedené do extrému. Jako jasně, každý kolem nás má své vlastní problémy a trable a tady musí mít dost příběhů, aby to utáhlo minimálně celou jednu sérii. Ale i tak mi to přišlo až trošku moc, ještě do toho ta nevěra, za mě zbytečné, jako by nikdo nemohl mít normální funkční vztah.

  • dá se na to koukat
  • nepotřebuju na to koukat
40 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu