22. 6. 2024

Novinka pod lupou: Joko Anwar's Nightmares and Daydreams (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Joko Anwar's Nightmares and Daydreams (Noční můry a denní snění)
Žánr drama, scifi, thriller, horor, mysteriózní, antologie
Stanice Netflix
Premiéra 14. 6. 2024
Vysílání celá série k dispozici (7 epizod)
Na CZ streamech Netflix
Délka pilotu 52 minut

Kdo?

O čem to je?

Běžní lidé zažívají podivné události, které mohou vést k odpovědím na původ našeho světa a hrozbám, které ho brzy čekají.

V sedmi epizodách nám budou představeny odlišné příběhy a nové herecké obsazení. Diváci mohou očekávat, že v každé epizodě odhalí záhadné události, které vyvrcholí v epickém finále.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Tak v půlce epizody jsem si říkala, že tohle třeba nebude tak špatné, jak jsem čekala, začínalo to vypadat hodně zajímavě. Pak jsem si ale otevřela profil a zjistila, že to je antologie a každý díl bude mít vlastní příběh. To mi celý dojem pohřbilo.

No a co se potom dělo, tak to už se nedá srovnávat ani s nějakými céčkovými horory. Naprosté zklamání, amatérský scénář, efekty za pár kaček… A konec nekonec, aby toho nebylo málo. Na to, jak to zajímavě začalo, tak nakonec si další díly pouštět nebudu.

  • solidní start mystery-hororového příběhu
  • epizodní antologie
  • velmi neuspokojivý konec dílu
  • laciné efekty
  • scénář psaný na koleni
30 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu