25. 6. 2024

Novinka pod lupou: Hairaki (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Hairaki (Hierarchie)
Žánr drama, romantický
Stanice Netflix
Premiéra 7. 6. 2024
Vysílání celá série k dispozici (7 epizod)
Na CZ streamech Netflix
Délka pilotu 65 minut

O čem to je?

Čušinskou střední má pod palcem úzká a pečlivě vybraná skupinka studentů. Pevnou nadvládu nad školním světem jim ale naruší nový tajnůstkářský spolužák.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Dívala jsem se, jestli to náhodou není zase nějaká zahraniční verze Elity. Sice už si ten původní pilot nepamatuju, ale přišlo mi to hodně podobné. Nic jsem nenašla, takže asi ne, ale myslím, že se dá říct, že pokud máte Elitu rádi, tak by stálo za to vyzkoušet i tuto asijskou novinku.

Nebylo to vůbec špatné, minimálně pro mě jako pro člověka, který teen soap žánr může. Sice názor teď píšu zpětně po pár dnech a už mi toho v hlavě tolik neutkvělo, ale pamatuju si ten pocit a myslím, že bych bez problémů zvládla kouknout na celou sérii. Jen jako vždy mám problém rozeznat postavy – hlavně chlapy, protože všichni vypadají stejně. Asi si nikdy nezvyknu.

  • zábavná teen podívaná
  • zajímavě rozjeté příběhy
  • prostředí luxusní střední školy
  • je to seriál pro úzkou cílovku
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu