24. 6. 2024

TRIP – Kuchaři, spolubydlící a šílená falešná historie v tipech týdne

Tento týden jsme se v týdenní redakční inspiraci premiérami pro vás máme tři tipy.

The Bear

The Bear (Medvěd)

Základní údaje

Žánr Komedie / Kulinářský / Drama
Stanice Hulu
Premiéra 27. června 2024
Stav 3. série

O čem to je?

Mladý šéfkuchař Carmy Berzatto za sebou zanechává práci v michelinské restauraci a vrací se do rodného Chicaga, aby vedl rodinný podnik zaměřený na hovězí sendviče, který zdědil po svém starším bratrovi, jenž si sáhl na život. Musí se vypořádat s vysokými dluhy, upadající kuchyní, vzpurnými zaměstnanci a v neposlední řadě i s vlastní bolestí a rodinným traumatem.

Proč to doporučuji?

Tento týden to nejde jinak, než prostě doporučit aktuálně nejlepší seriál, co běží na televizních obrazovkách. Ale fakt. Nic lepšího mezi dramaty není!

Fruiko

Konečně zase týden, kdy nemusím nad doporučení dlouho přemýšlet. Premiéru si totiž připíše třetí řada seriálu The Bear a já rozhodně budu u toho. Intenzivní náhled do prostředí profi kuchyně, který má dobré obsazení a já se upřímně nemůžu dočkat toho, kam se bude laťka posouvat ve třetí sérii a jak moc si to bude Carmy a jeho tým dávat.

Pajky
My Lady Jane

My Lady Jane

Základní údaje

Žánr Historický / Komedie
Stanice Prime Video
Premiéra 27. června 2024
Stav Novinka

O čem to je?

Seriál na motivy YA historických fiktivních románů z roku 2016 sleduje mladou Lady Jane Grey, ženu, která se děsí domluveného sňatku, jen aby nakonec byla překvapená, když se z něj vyklube vášnivý románek. Jane se dočká korunovace na královnu a čeká ji hrdinská mise ve snaze zachránit svůj lid, který trpí pod rukama hrdinčiných politických rivalů.

Proč to doporučuji?

Oproti slabému minulému týdnu by se tentokrát dalo vybrat klidně i víc seriálů. Ale zkusím vsadit na tip fruika a budu zvědavá na „Galavanta bez písniček“. Buď to půjde totálně mimo mě, nebo najdu další ujetou šílenost, u které se budu bavit od začátku do konce. Uvidíme, jaký případ nastane – dozvíte se to v NPL.

ragelly
Worst Roommate Ever

Worst Roommate Ever (Nejhorší spolubydlící)

Základní údaje

Žánr Dokument
Stanice Netflix
Premiéra 26. června 2024
Stav 2. série

O čem to je?

Brutální podvodníci a chladnokrevní zabijáci. Děsivé příběhy o nejhorších spolubydlících, které si nedokážete ani představit.

Proč to doporučuji?

Ještěže ten nudnej červen už končí. Z novinek jsem si tentokrát nic nevybral, a tak sáhnu po pokračování true-crime dokumentární série Worst Roommate Ever. I když je to vše podle skutečnosti, což je prostě hrozné, tak mě první série v rámci true-crime žánru celkem bavila. Byla totiž rozhodně zajímavě natočená, a proto jsem zvědavý na další šílené a vražedné spolubydlící napříč celým světem

Furiant

A co byste nám doporučili vy?

Další díly seriálu
Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu