1. 7. 2024

TRIP - Návod na vraždu pro hodné holky

Tento týden jsme se v týdenní redakční inspiraci premiérami máme jen jeden tip.

A Good Girl's Guide to Murder

A Good Girl's Guide to Murder (Příručka k vraždě pro hodné holky)

Základní údaje

Žánr Krimi / Thriller / Mysteriózní
Stanice BBC Three
Premiéra 1. července 2024
Stav Novinka

O čem to je?

Před pěti lety zavraždil Sal Singh školačku Andie Bellovou. Případ je uzavřen. Policie ví, že to udělal. Všichni ve městě vědí, že to udělal. Ale Pippa Fitz-Amobiová – naše nenasytně chytrá, lehce umanutá hrdinka – si tím tak jistá není a je odhodlaná to dokázat. Ale pokud Sal Singh není vrah a skutečný vrah je stále někde venku, jak daleko zajde, aby Pippě zabránil zjistit pravdu?

Adaptace nejprodávanějšího románu Holly Jacksonové podle New York Times.

Proč to doporučuji?

Proč to doporučuji? Protože jinak není moc vybírat z čeho. Navíc jsem to zmínil (i když jsem se k tomu už moc nestihl vyjádřit) v videotipech na červenec, tak je jasné, že prostě nemůže můj tip směřovat jinam.

Fruiko

Tento týden (a i ty další) to bude s novinkami docela bledé, takže tentokrát je volba jasná. Britské krimi minisérie můžu, tahle podle popisu zní dobře, takže bezkonkurečně u mě půjde o nejočekávanější seriál týdne a doufám, že ve výsledku nezklame. Ale věřím, že mě bude bavit.

ragelly

Tento týden to vidím na britskou krimi novinku A Good Girl's Guide to Murder, která dnes startuje. Knižní předlohu jsem nečetl, ale stanice BBC podobné seriály celkem umí, takže by to mohlo být zajímavý a mohlo by mě to bavit. Sice mě od toho trochu odrazuje to teenage prostředí, ale v hlavní roli se objeví Emma Myers, tak to nějak zkousnu.

Furiant

Tak to vypadá, že seriálové léto je v plném proudu a nabídka seriál bude menší a bude obtížnější z ní vybírat. Ani tenhle týden nemám žádného favorita a tak z pohodlnosti vyhraje seriál, který se bude vysílat na BBC. Jde o A Good Girl's Guide to Murder a hlavní hrdinkou je Emma Myers z Wednesday.

Pajky

A co byste nám doporučili vy?

Další díly seriálu
Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
lenkaknel

lenkaknel

Vzácná shoda, asi protože je to jediné jakžtakž koukatelné. A vzácně si to dávám do watchlistu i já....
před 9 týdny
Další články k tématu