21. 7. 2024

Týden v obraze: Time Bandits, Kleo a další...

Týden v obraze: Time Bandits, Kleo a další...

Týden: 22. – 28. července

Pojďte se spolu s námi podívat přehledně na to, co nás v následujícím týdnu v seriálovém světě čeká a nemine.

Trocha statistiky na začátek

Nejproduktivnější stanicí je pro tento týden Netflix s 7 seriály. Nejočekávanější novinkou je Time Bandits a nejočekávanějším seriálem je 8. série seriálu Élite.

Užitečné odkazy


Na které seriály se v tomto týdnu těšíte nejvíce vy?

History's Greatest Escapes with Morgan Freeman (History, 2. série)

Podívejte se zpětně na největší útěky z vězení v některých z nejznámějších věznic na světě.

Love & Hip Hop: Atlanta (MTV, 12. série)

Reality sleduje životy některých elitních žen a mužů v Atlantě, kteří se zabývají zábavním průmyslem. Zachycuje dramata, která se odehrávají mezi jejich přáteli, dětmi, rodinami a spolupracovníky.

Cause of Death (Channel 5, 3. série)

Dokumentární minisérie, která poskytuje exkluzivní přístup ke koronerovi, jeho úředníkům a pitvám prováděným během vyšetřování příčiny smrti.

Charlie Hustle & the Matter of Pete Rose (Max, novinka)

Kronika kariéry baseballové legendy Petea Rose, jeho vzestupu ke slávě, skandálů a snahy o obnovení jeho kariéry, s archivními záběry a rozhovory, které zkoumají jeho rozporuplnou osobnost houževnatého podvodníka i padlé ikony poznamenané hazardem.

Resurrected Rides (Netflix, novinka)

Komik Chris Redd a hvězdný tým expertů přes auta dělají fantastické předělávky starých vraků.

Dirty Pop: The Boy Band Scam (Netflix, novinka)

Backstreet Boys. NSYNC. Lou Pearlman stál za zrodem nejúspěšnějších boy bandů 90. let i jednoho z největších pyramidových podvodů vůbec.

Time Bandits (Apple TV+, novinka)

Televizní adaptace filmu Terryho Gilliama z roku 1981 Zloději času, jehož hlavním hrdinou je malý chlapec, který ve svém pokoji objeví portál pro cestování v čase.

The Decameron (Netflix, novinka)

Děj se odehrává v roce 1348 během černé smrti, nejsmrtelnější pandemie v dějinách lidstva, a zabývá se aktuálními tématy třídního systému, boje o moc a přežití v době pandemie.

Kleo (Netflix, 2. série)

Špionka NDR Kleo zabila v roce 1987 v Západním Berlíně podnikatele, ale brzy je zatčena Stasi. Po dvou letech strávených ve vězení je propuštěna. Zeď padla a Kleo si uvědomuje, že se ocitla uprostřed velké intriky. Vydává se na cestu pomsty, přičemž ji neustále sleduje západoberlínský policista Sven.

Jimenshitachi (Netflix, novinka)

Skupina podvodníků využívá prodej realit jako návnadu, aby pak mohli ukrást jmění.

Troppo (ABC (AU), 2. série)

Bývalý policista Ted Conkaffey byl falešně obviněn ze znepokojivého zločinu. Uteče do tropů severního Queenslandu a zaplete se do nově založené soukromé vyšetřovací agentury.  

The Dragon Prince (Netflix, 6. série)

Příběh o dvou lidských princích a bratrech, Callumovi a Ezranovi, kteří jsou nuceni uzavřít spojenectví s elfskou vražednicí Raylou a vydat se na neuvěřitelnou cestu, která může přinést mír do jejich válčících zemí.

Élite (Netflix, 8. série)

Příběh se točí okolo tří studentů ze střední třídy, kteří začnou chodit do exkluzivní soukromé školy ve Španělsku. Jejich interakce s bohatými studenty vede až k vraždě.

Love After Lockup (We tv, 6. série)

Sledujeme páry, které byly odděleny, tím, že jeden z nich byl ve vězení. Po propuštění vidíme, jak na tom je jejich vztah, zda toto odloučení přežil nebo ne.

Graverne (TV2 Play, novinka)

Tým novinářů vyšetřuje zneužívání moci a korupci, zatímco řeší osobní i profesní problémy.

Hotel Portofino (BritBox, 3. série)

Seriál sleduje příběh britské rodiny, která si na kouzelné italské riviéře otevřela hotel pro cestující z vyšších vrstev během bouřlivých 20. let. Hotel Portofino je otevřen sotva několik týdnů, ale hosté, včetně panovačné lady Latchmereové, jsou nároční a těžko jim člověk vyhoví. Bella Ainsworthová, spolumajitelka a hybná síla hotelu, se rychle ocitne v hledáčku intrikánského a zkorumpovaného místního politika, signora Danioniho. Ten hrozí, že ji zatáhne do vroucího politického kotle Mussoliniho Itálie.

Další díly seriálu
Kdo nesdílí není Čech! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
fabec1222

fabec1222

Z té náhledovky Petea Rose mi hned vyběhlo -...
před 6 týdny
cindy

cindy

👍
před 6 týdny
Další články k tématu